De leukste poppen

Poppen zijn vooral bij meisjes heel populair speelgoed. Je hebt speelgoed poppen in vele soorten. Kijk maar eens naar alle artikelen over poppen hieronder.

Alle poppen

Of kijk in het overzicht met alle poppen wat er allemaal aan poppen te koop is. Met alle informatie en prijzen.

Babypoppen

De klassieke pop is een babypop, een pop die als baby is vormgegeven. De poppen van Gotz zijn daar nog mooie voorbeelden van. De laatste tientallen jaren zijn er veel mogelijkheden aan de poppen toegevoegd. Ze kunnen tegenwoordig vaak plassen, huilen, drinken, praten, zingen, lachen en / of poepen. Net echte babies.
Vtech Little Love babypop

Tienerpoppen / modepoppen

Met de komst van de Barbie pop kwam er een ander soort pop, de tienerpop of modepop. Deze tienerpoppen zijn geen baby's maar tieners. Geen plaspoppen en huilpoppen dus, maar wel poppen die je volgens de laatste mode kunt kleden en die allemaal coole dingen doen. Barbie heeft in de loop der tijd vele collega tienerpoppen / modepoppen gekregen waarvan Steffi Love de meest bekende is.

Barbie Dreamtopia tienerpop


Poppenhuizen

Ook een pop moet wonen. En dat doen ze bij voorkeur in een poppenhuis. Je hebt kleine en grote poppenhuizen, voor kleine en grote poppen.


Poppenwagens

Terug naar de babypoppen. Bij de babypop hoort eigenlijk een poppenwagen. Net zoals bij echte kinderwagens heb je moderne en klassieke poppenwagens. In de artikelen met tips hieronder vind je mooie voorbeelden van poppenwagens.

Opmaakpoppen

Qua formaat lijken ze op een babypop, maar hun hoofd is dat van een tienerpop. En over een hoofd gesproken, de opmaakpop is ook niet meer dan een hoofd. Ze worden dan ook vaak kaphoofd genoemd. Ze hebben lange haren die je eindeloos kunt kappen en je kunt hun gezicht opmaken. Kijk maar eens hieronder naar deze artikelen met tips over opmaakpoppen.

Poppenkast en poppenkastpoppen

Weer een heel ander soort pop is de poppenkastpop. Deze wonen niet in een poppenhuis maar een poppenkast, en je kunt deze poppen alle avonturen laten beleven. Jan Klaassen en Katrijn zijn de meest bekende poppenkastpoppen, maar de keuze is heel wat groter zoals je hieronder kunt zien.

Diverse poppen

Hieronder vind je een behoorlijke lijst met artikelen met tips over diverse soorten poppen. Het zijn heel ander soort poppen dan de bovenstaande tienerpoppen en babypoppen. Deze poppen zijn veel minder realistisch en vaak kleiner dan de bovenstaande poppen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.