Knuffels

Knuffels. Ieder klein kind groeit er mee op. En sommige knuffels blijven hun verzorger of verzorgster trouw tot deze volwassen is (en langer). Daarom hier alle aandacht voor knuffeldieren en andere knuffels.

Hoeveel knuffels er wel niet zijn kun je zien in het overzicht met alle knuffels. Daar vind je er namelijk meer dan 14.000! Gelukkig kun je deze knuffels wel op alle manieren selecteren, want anders zie je door de knuffels het bos niet meer.Hieronder vind je een selectie van onze artikelen met tips over het leukste knuffel speelgoed.

Knuffeldieren

Verreweg de meeste knuffels zijn als een schattig zacht dier vormgegeven. Deze knuffeldieren zijn er vooral vormgegeven als populaire huisdieren zoals een hond, kat of konijn. Maar ook andere zachte knuffelbeesten komen voor, van aap tot tijger, van koe tot dino.
Veel populaire knuffels kunnen meer dan alleen zacht zijn en geknuffeld worden. Ze hebben interactieve functies waardoor ze echt verzorgd lijken te moeten worden. Bij sommige van deze knuffels gaat dat zo ver dat we gerust kunnen praten van zachte robotdieren.

Therapeutische knuffels

Knuffels hebben voor kinderen een therapeutische waarde. Niet voor niets zijn zo veel kinderen sterk aan hun lievelingsknuffel gehecht. Ze vinden er troost bij. Sommige knuffels zijn extra goed in het troosten van kinderen en het helpen bij het verwerken van hun problemen.
Sommige knuffels zijn bij kinderen zo bekend, dat ze vertrouwd voelen als een vriendje. Zo zijn de Sesamstraat knuffels erg populair. Hieronder vind je nog veel meer speelgoed van bekende figuurtjes, waaronder ook veel knuffels van deze personages.
    Bijzondere knuffels

    Kijk ook eens naar deze onderstaande bijzondere knuffels. Waaronder heel bijzondere knuffelpaardjes waarop je echt kunt rondrijden.


    Algemene informatie knuffels

    Tot slot nog wat algemene tips en informatie over knuffels.
    (C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.