Poppenwagen hout: De leukste houten poppenwagens

Hier kijken we naar een aantal van de leukste poppenwagens. Met aanbiedingen voor een goede poppenwagen van hout.

Poppenwagen hout New Classic Toys

Houten speelgoed heeft meer klasse en een veel mooiere uitstraling dan speelgoed van kunststof. Dat geldt helemaal sterk voor poppenwagens.  Kijk maar een naar de vijf mooie houten poppenwagens.

Alle leuke houten poppenwagens


Alle prijzen en informatie over deze vijf poppenwagens is te vinden in het overzicht alle houten poppenwagens. Daar zijn nog ruim 100 andere goede poppenwagens van hout te vinden!

New Classic Toys houten poppenwagen

Deze poppenwagen van New Classic Toys is een stijlvolle houten poppenwagen. Deze poppenwagen van hout is stevig en robuust, maar ook heel leuk om te zien. 

De New Classic Toys poppenwagen van hout wordt geleverd met een bijpassend dekbedje en kussentjes. Deze accessoires zijn omkeerbaar en hebben aan beide kanten een ander design. Zo heb je op het oog twee houten poppenwagens voor de prijs van één!


Houten poppenwagen New Classic Toys
Houten poppenwagen New Classic Toys


Deze leuke houten poppenwagen is te koop in de kleuren roze, rood en crème. Direct hierboven staat de roze versie, helemaal bovenaan zie je een foto van deze houten poppenwagen in de kleur crème. 

Kijk in het bovenstaand overzicht voor de huidige prijs van deze New Classic Toys poppenwagen van hout.


Janod Mademoiselle houten poppenwagen

De Mademoiselle poppenwagen van speelgoedfabrikant Janod is een musthave voor iedere poppenmoeder. Met een breedte van 42 bij 12 centimeter is deze wagen geschikt voor de meeste poppen. De kwaliteit van deze houten Janot poppenwagen is hoog.
Eigen poppenwagen van hout

Deze houten poppenwagen van het merk Eigen heeft een grappig compacte vormgeving. De wagen is zo gemaakt dat kinderen er heel goed mee kunnen leren lopen. Ideaal voor de kleinste poppenmoeders en poppenvaders.

De vormgeving van deze houten poppenwagen is veilig voor kleine kinderen, want deze is ontworpen zonder uitsteeksels. De houten wielen zijn voorzien van zachte rubber banden.Broozzer poppenwagen hout

Ook leuk is deze houten retro poppenwagen van Broozzer, die is voorzien van diverse leuke details. Het is een zorgvuldig afgewerkte poppenwagen van hoge kwaliteit. De assen zijn van staal, de wielen voorzien van een rubberen loopvlak.
De duwstang van deze schattige poppenwagen van hout is verstelbaar en gemaakt van mooi afgerond hout. Deze stang is voorzien van een verbrede gekromde bovenzijde.

Tip: Bij de beste speelgoedwinkels online vind je nog veel meer leuke poppenwagens en goedkope aanbieders van deze poppenwagens.


Playwood houten en rieten poppenwagen

In het overzicht vind je ook een groot aantal poppenwagens die gemaakt zijn van een combinatie van hout en riet, zoals onderstaande poppenwagen van Playwood. Zoals de naam al doet vermoeden is Playwood een specialist in houten speelgoed. 

Het onderstel van deze poppenwagen is van hout, maar de bak is van riet en de opvouwbare kap van stof. Allemaal mooie natuurlijk materialen.

Playwood heeft een hele serie mooie poppenwagens van hout en vaak ook met riet. Kijk bij de aanbiedingen van poppenwagens van Playwood voor alle modellen en prijzen.Kijk voor alle prijzen en informatie in het overzicht van alle houten poppenwagens bovenaan dit artikel. Je vind daar meer dan 100 van de beste en leukste houten poppenwagens.

Zie ook: 


Foto bovenaan: Poppenwagen hout New Classic Toys

Samenvatting:
Zoek je een leuke poppenwagen van hout? In het overzicht hierboven vind je circa 150 van de leukste poppenwagens van hout. Een aantal van deze leuke houten poppenwagens brengen we hier onder de aandacht. Kijk voor alle details en de laagste prijs van iedere poppenwagen in het overzicht alle houten poppenwagens.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.