De leukste houten poppenwagens


Houten speelgoed heeft meer klasse en een veel mooiere uitstraling dan speelgoed van kunststof. Dat geldt helemaal sterk voor poppenwagens.  Kijk maar een naar de vijf mooie houten poppenwagens.


Alle prijzen en informatie over deze vijf poppenwagens is te vinden in het overzicht alle houten poppenwagens. Daar zijn nog zo'n 200 andere goede poppenwagens van hout te vinden!

New Classic Toys houten poppenwagen

Een stijlvolle houten poppenwagen.Stevig en robuust. Deze poppenwagen wordt geleverd met een bijpassend dekbedje en kussentjes. Deze zijn omkeerbaar en hebben aan beide kanten een ander design. Twee voor de prijs van één.Deze poppenwagen is te koop in de kleuren roze, rood en crème. Direct hierboven staat de roze versie, helemaal bovenaan zie je een foto van deze houten poppenwagen in de kleur crème. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de huidige prijs.

Janod Mademoiselle houten poppenwagen

De Mademoiselle poppenwagen van speelgoedfabrikant Janod is een musthave voor iedere poppenmoeder. Met een breedte van 42 bij 12 centimeter is deze wagen geschikt voor de meeste poppen. De kwaliteit van deze houten Janot poppenwagen is hoog.


Eigen poppenwagen van hout

Deze houten poppenwagen van het merk Eigen heeft een grappig compacte vormgeving. Der wagen is zo gemaakt dat kinderen er heel goed mee kunnen leren lopen. De vormgeving is veilig voor kleine kinderen, zonder uitsteeksels. De wielen zijn voorzien van zachte rubber banden.Broozzer poppenwagen hout

Ook leuk is deze houten retro poppenwagen van Broozzer, die is voorzien van diverse leuke details. Het is een zorgvuldig afgewerkte poppenwagen van hoge kwaliteit. De assen zijn van staal, de wielen voorzien van een rubberen loopvlak.De duwstang is verstelbaar en gemaakt van mooi afgerond hout. Deze stang is voorzien van een verbrede gekromde bovenzijde.

Tip: Bij de beste speelgoedwinkels online vind je nog veel meer leuke poppenwagens en goedkope aanbieders van deze poppenwagens.


Playwood houten en rieten poppenwagen

In het overzicht vind je ook een groot aantal poppenwagens die gemaakt zijn van een combinatie van hout en riet, zoals deze poppenwagen van Playwood, een specialist in houten speelgoed. Het onderstel van deze poppenwagen is van hout, maar de bak is van riet en de opvouwbare kap van stof. Mooie natuurlijk materialen.


Kijk voor alle prijzen en informatie in het overzicht van alle houten poppenwagens bovenaan dit artikel. Je vind daar circa 200 houten poppenwagens.

Zie ook: Meer poppen tips

Onderwerpen:
Houten poppenwagens, poppenwagen van hout
.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.