Robots en robotdieren

Hieronder vind je onze meest populaire artikelen met tips en informatie over robots, robotdieren, zelfbouw robots en virtuele huisdieren. Klik op het artikel voor alle informatie en interessante aanbiedingen van dit speelgoed.

Robot speelgoed

Hieronder vind je een aantal leuke robots om mee te spelen. MIP is een robot die onder andere een drankje voor je kan halen.Robotdieren

Verreweg de meeste robots hebben de vorm van een virtueel huisdier. Hieronder vind je informatie en tips over heel veel leuke robotdieren.Constructierobots

Eerst bouwen, dan pas spelen. Hieronder vind je de leukste constructierobots. Deze robots die je eerst zelf in elkaar moet zetten zijn vaak veel geavanceerder dan de bovenstaande robotdieren. In veel gevallen kun je ze bijvoorbeeld programmeren.


De meeste speelgoed robots zijn dus, of "echte" robots die je eerst in elkaar moet zetten, en ze daarna kun je er mee spelen, ze van afstand bedienen en eventueel programmeren om zelfstandig handelingen te laten verrichten.

De tweede belangrijke soort speelgoedrobots zijn de virtuele huisdieren. Deze heb je van heel geavanceerd tot heel eenvoudig. Virtuele huisdieren / robotdieren kunnen reageren op geluiden en bewegingen, ze reageren op hun baasje en je kunt ze kunstjes leren.

De meeste virtuele huisdieren hebben de vorm van een hond omdat die qua kunstjes leren het dichtst bij een virtueel huisdier in de buurt komen. Maar er zijn ook virtuele katten, vogels, paardjes, hamsters en vele andere knuffelbare dieren.

Meer tips: leukste speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.