Barbie kappop

Met Barbie kan alles. Ook haar haar krullen met een echte krultang. Op een veilige manier, want de krultang wordt niet heet.

Barbie kappop


De speelset Barbie Ultieme Krullen (voorheen Barbie Eindeloze Krullen) wordt geleverd met een krultang, krulspelden, haarclips,  haar-elastiekjes, een haarborstel en een haarband. Allemaal leuke haaraccessoires voor de Barbie kappop. En natuurlijk maakt ook een Barbiepop deel uit van deze speelset.

De Barbie uit deze speelset beschikt over lang haar dat heel geschikt is om te kappen. En natuurlijk kun je dit lange haar van  Barbie perfect krullen.

Barbie Eindeloze Krullen is leuk speelgoed van Mattel, de fabrikant van de beroemde Barbiepop. Een leuke mix van een Barbie pop en een kappop.


Deze Barbie kappop kun je eindeloos stylen. Geef Barbie een prachtig kapsel met behulp van de krultang, krulspelden, elastiekjes en clips. En gebruik daarna de haarbostel om het kapsel weer stijl te maken. Klaar voor een volgende metamorfose!Barbie Eindeloze Krullen (de voorganger van Ultieme Krullen)


Deze Barbie kappop is leuk speelgoed van meisjes die het heerlijk vinden om met kapsels en/of poppen bezig te zijn. Mattel richt zicht met Ultieme Krullen op meisjes van 3 tot en met 12 jaar. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor meer informatie en de laagste prijs voor deze Barbie kappop.

Zie ook: 

Onderwerp:
Barbie Ultieme Krullen is de kappop van Barbie. Deze Barbie kappop beschikt over lang haar en wordt geleverd met een krultang en andere Barbie kapper accessoires. Zo kun je het haar van Barbie krullen of op andere manieren stylen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.