Poppenhuis: De leukste poppenhuizen

Zoek je een mooi en goed poppenhuis? Een houten poppenhuis of een poppenhuis van kunststof? Kijk dan eens naar deze poppenhuizen. Dit zijn de aanbevolen poppenhuizen.

Poppenhuis aanbiedingen

Een poppenhuis is speelgoed dat al heel lang bestaat. En nog steeds zijn poppenhuizen erg populair. Je hebt klassieke houten poppenhuizen, maar ook moderne poppenhuizen van kunststof, bijvoorbeeld voor Barbie. Hier een overzicht van de leukste en meest populaire poppenhuizen.

Meer dan 300 leuke en goede poppenhuizen


In het overzicht met aanbiedingen alle poppenhuizen vind je meer dan 300 poppenhuizen! Een selectie van de leukste van deze poppenhuizen vind je hieronder. Kijk in het overzicht met de poppenhuizen voor de prijs en alle details.

Dit zijn leuke poppenhuizen uit bovenstaand overzicht:

KidKraft Kayla poppenhuis

KidKraft is een merk dat je in het overzicht met leukste poppenhuizen veelvuldig tegenkomt. KidKraft maak namelijk vele mooie houten poppenhuizen zoals dit Kayla poppenhuis.

KidKraft poppenhuis hout

KidKraft poppenhuis groot


Dit KidKraft poppenhuis telt drie verdiepingen en is wel bijna 120 centimeter hoog. Het Kidkraft poppenhuis beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en een slaapkamer op zolder. Ook is er een balkon te vinden. Het KidKraft Kayla poppenhuis is één van de meest verkochte poppenhuizen van Nederland. 

Kijk hieronder voor de aanbiedingen van dit KidKraft poppenhuis en andere KidKraft poppenhuizen.


KidKraft Juliette poppenhuis

Een ander populair houten poppenhuis van KidKraft is Juliette. Dit is een moderne versie van het klassieke poppenhuis. Ook dit KidKraft poppenhuis vind je in het bovenstaande aanbieding overzicht.

KidKraft poppenhuis Barbie

KidKraft houten poppenhuis grote poppen (bijv. Barbie)


Dit KidKraft poppenhuis is geschikt voor poppen tot 30 centimeter. Dat is de lengte van een barbiepop. Zoals je op de foto kunt zien is dit dan ook een groot poppenhuis dat veel ruimte op de kinderkamer vraagt.

KidKraft Chelsea poppenhuis

Een derde KidKraft poppenhuis dat je bij de bovenstaande aanbiedingen tegenkomt is de Chelsea poppenwoning.

Zoek je een poppenhuis voor wat kleinere popjes? De KidKraft Chelsea poppenhuis heeft een kleinere schaal  dan bovenstaande poppenhuizen en is bedoeld voor poppenhuispoppen tot circa 12 centimeter. Dit poppenhuis is dan ook veel minder hoog (60 centimeter). Hoewel dat nog steeds behoorlijk is, is het een stuk kleiner dan bovenstaande KidKraft poppenhuizen.

KidKraft poppenhuis hout

KidKraft poppenhuis hout


Leuk bij dit poppenhuis is dat de ramen open kunnen. Zoals bij alle KidKraft poppenhuizen worden er meubeltjes en accessoires meegeleverd. Kijk in het overzicht voor alle specificaties en de actuele winkelprijs.

En zo zijn er in dit overzicht nog heel veel meer andere mooie KidCraft poppenhuizen van hout te vinden. Maar laten we nu kijken naar wat andere mooie poppenhuizen. Want KidKraft is niet de enige maker van leuke goede poppenhuizen.

Playwood poppenhuizen

Ook Playwood maakt heel leuke houten poppenhuizen, zoals het onderstaande compacte poppenhuis.

Playwood houten poppenhuis Playmobil

Playwood houten poppenhuis geschikt voor Playmobil

Dit kleine poppenhuis is geschikt voor poppetjes tot 10 centimeter. Er worden vier stoffen poppen meegeleverd, maar je kunt natuurlijk ook je eigen poppenhuis-poppen gebruiken of bijvoorbeeld Playmobil figuurtjes. Playmobil poppetjes passen namelijk goed in dit Playwood poppenhuis.

Maar er zijn ook grotere Playwood poppenhuizen. Bijvoorbeeld het fraai beschilderde huis hieronder.

Playwood poppenhuis hout groot

Playwood groot poppenhuis hout

Nog veel meer Playwood poppenhuizen vind je in het overzicht met alle poppenhuizen.

Barbie poppenhuizen

En dan de beloofde Barbie poppenhuizen. Want ook Barbie moet toch ergens wonen. Er is een hele serie Barbie poppenhuizen te vinden in het bovenstaand overzicht en bij de onderstaande aanbiedingen. 


Een officieel Barbie poppenhuis van Mattel is een heel ander poppenhuis dan de eerder genoemde poppenhuizen. Ze zijn gemaakt van kunststof in plaats van hout en hebben geen nostalgische maar moderne uitstraling.

Bij de bovenstaande Barbie poppenhuis aanbiedingen vind je echter ook door andere voor Barbie poppen gemaakte poppenhuizen. Deze zijn soms wel een houten poppenhuis.


Barbiehuis, een poppenhuis voor Barbie

Barbiehuis, een poppenhuis voor Barbie


Het hierboven getoonde Barbie poppenhuis (het Malibu poppenhuis) is één van de meest voordelige en eenvoudige Barbie poppenhuizen. Er zijn ook heel luxe Barbie poppenhuizen met licht, geluid en heel veel accessoires zoals het onderstaande luxe Barbie poppenhuis. Een echt droomhuis!


Barbie poppenhuis, groot

Barbie poppenhuis, groot


Andere poppenhuizen voor modepoppen

Maar, zoals we al schreven, voor een Barbie huis hoef je geen officieel Barbie poppenhuis te kopen. Er zijn ook andere poppenhuizen voor Barbie, Disney Prinsessen, K3 poppen en soortgelijke "mode poppen". Deze zijn namelijk vaak van hetzelfde formaat.

Hieronder zie je bijvoorbeeld het Assepoester poppenhuis van (wederom) KidKraft gemaakt voor poppen in dit formaat.

Barbie poppenhuis KidKraft

Barbie poppenhuis KidKraft

Playmobil poppenhuis

Nog zo'n uitgebreid poppenhuis is het Playmobil poppenhuis. Maar dit huis moet je wel zelf helemaal inrichten met de sets uit de Playmobil Dollhouse serie. 

Hier boven vind je goede poppenhuizen van onder andere Playwood. Kidkraft, Mattel (Barbie) en Playmobil. Maar in het poppenhuis aanbieding overzicht vind je meer leuke goede poppenhuizen. Bijvoorbeeld van Little Dutch, LOL Surprise, Lego, Gabby's poppenhuis, Sylvanian, Haba en veel meer merken.

In het overzicht met alle poppenhuizen helemaal bovenaan dit artikel vind je al deze poppenhuizen en veel meer, met alle prijzen, maten, specificaties en mogelijkheden. Plus nog heel veel meer leuke poppenhuizen voor alle soorten poppen.

Zie ook: 


Samenvatting:
Kijk hier boven naar de leukste poppenhuizen. We hebben een overzicht met alle goede poppenhuizen (honderden!) waaruit je makkelijk je persoonlijk beste poppenhuis kunt selecteren. Ook kijken we naar een aantal van de leukste en beste poppenhuizen zoals een Barbie poppenhuis, Playmobil poppenhuis, houten poppenhuis, kunststof poppenhuis en een poppenhuis voor je fashion dolls (mode poppen). Alle mooie poppenhuizen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.