De leukste poppenhuizen


Een poppenhuis is speelgoed dat al heel lang bestaat. En nog steeds zijn poppenhuizen erg populair. Je hebt klassieke houten poppenhuizen, maar ook moderne poppenhuizen van kunststof, bijvoorbeeld voor Barbie. Hier een overzicht van de leukste en meest populaire poppenhuizen.

Meer dan 400 leuke en goede poppenhuizen


In het overzicht met alle poppenhuizen vind je meer dan 400 poppenhuizen! Een selectie van de leukste van deze poppenhuizen vind je hieronder. Kijk in het overzicht met de poppenhuizen voor de prijs en alle details.

Dit zijn leuke poppenhuizen uit bovenstaand overzicht:

KidKraft Kayla poppenhuis

KidKraft is een merk dat je in het overzicht met leukste poppenhuizen veelvuldig tegenkomt. KidKraft maak namelijk vele mooie houten poppenhuizen zoals dit Kayla poppenhuis.


Kayla telt drie verdiepingen en is wel bijna 120 centimeter hoog. Het poppenhuis beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en een slaapkamer op zolder. Ook is er een balkon te vinden. Het KidKraft Kayla poppenhuis is één van de meest verkochte poppenhuizen van Nederland. Kijk voor de prijs in het overzicht.

KidKraft Juliette poppenhuis

Een ander populair houten poppenhuis van KidKraft is Juliette. Dit is een moderne versie van het klassieke poppenhuis.


Dit KidKraft poppenhuis is geschikt voor poppen tot 30 centimeter. Dat is de lengte van een barbiepop.

KidKraft Chelsea poppenhuis

Zoek je een poppenhuis voor wat kleinere popjes? De KidKraft Chelsea poppenhuis heeft een kleinere schaal en is bedoeld voor poppenhuispoppen tot circa 12 centimeter. Dit poppenhuis is dan ook veel minder hoog (60 centimeter).


Leuk bij dit poppenhuis is dat de ramen open kunnen. Zoals bij alle KidCraft poppenhuizen worden er meubeltjes en accessoires meegeleverd. Kijk in het overzicht voor alle specificaties en de actuele winkelprijs.

En zo zijn er in dit overzicht nog heel veel meer andere mooie KidCraft poppenhuizen van hout te vinden. Maar laten we nu kijken naar wat andere mooie poppenhuizen.

Playwood poppenhuizen

Ook Playwood maakt heel leuke houten poppenhuizen, zoals het onderstaande compacte poppenhuis.


Dit poppenhuis is geschikt voor poppetjes tot 10 centimeter. Er worden vier stoffen poppen meegeleverd, maar je kunt natuurlijk ook je eigen poppenhuis-poppen gebruiken of bijvoorbeeld Playmobil figuurtjes.

Maar er zijn ook grotere Playwood poppenhuizen. Bijvoorbeeld het fraai beschilderde huis hieronder.


Nog veel meer Playwood poppenhuizen vind je in het overzicht met alle poppenhuizen.

Barbie poppenhuizen

En dan de beloofde Barbie poppenhuizen. Want ook Barbie moet toch ergens wonen. Er is een hele serie Barbie poppenhuizen te vinden in het bovenstaand overzicht. Dit zijn heel andere poppenhuizen dan de eerder genoemde poppenhuizen. Ze zijn gemaakt van kunststof in plaats van hout en hebben geen nostalgische maar moderne uitstraling.


Het hierboven getoonde Barbie poppenhuis (het Malibu poppenhuis) is één van de meest voordelige en eenvoudige Barbie poppenhuizen. Er zijn ook heel luxe Barbie poppenhuizen met licht, geluid en heel veel accessoires zoals het onderstaande luxe Barbie poppenhuis. Een echt droomhuis!Andere poppenhuizen voor modepoppen

Maar voor een Barbie huis hoef je geen officieel Barbie poppenhuis te kopen. Er zijn ook andere poppenhuizen voor Barbie, Disney Prinsessen, K3 poppen en soortgelijke "mode poppen". Hieronder zie je bijvoorbeeld het Assepoester poppenhuis van (wederom) KidKraft gemaakt voor poppen in dit formaat.


Playmobil poppenhuis

Nog zo'n uitgebreid poppenhuis is het Playmobil poppenhuis. Maar dit huis moet je wel zelf helemaal inrichten met de sets uit de Playmobil Dollhouse serie. Hier alle informatie.


In het overzicht met alle poppenhuizen helemaal bovenaan dit artikel vind je al deze poppenhuizen en veel meer, met alle prijzen, maten, specificaties en mogelijkheden. Plus nog heel veel meer leuke poppenhuizen voor alle soorten poppen.

Zie ook: Meer tips poppen speelgoed


Samenvatting:
Kijk hier boven naar de leukste poppenhuizen. We hebben een overzicht met alle goede poppenhuizen (honderden!) waaruit je makkelijk je persoonlijk beste poppenhuis kunt selecteren. Ook kijken we naar een aantal van de leukste en beste poppenhuizen zoals een Barbie poppenhuis, Playmobil poppenhuis, houten poppenhuis, kunststof poppenhuis en een poppenhuis voor je fashion dolls (mode poppen). Alle mooie poppenhuizen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.