Playmobil poppenhuis (Playmobil Dollhouse)

Zoek je een mooi poppenhuis voor je Playmobil poppetje? Playmobil maakt leuke poppenhuizen. Zowel groot als klein. Kijk hier voor aanbiedingen.


Een poppenhuis is leuk. Playmobil is leuk. Dan kun je nagaan hoe leuk een Playmobil poppenhuis is. Playmobil maakt onder de naam Playmobil Dollhouse een speciale serie poppenhuis speelgoed. Playmobil Dollhouse is dan ook een populaire serie speelgoed. Hier alle informatie en aanbiedingen.


De serie Playmobil Dollhouse bestaat uit een mooi Playmobil poppenhuis en een reeks setjes om de kamers van dit poppenhuis in te richten. Kijk hier onder voor aanbiedingen van dit Playmobil poppenhuis speelgoed.

Hieronder kijken we naar wat onderdelen van dit bijzondere poppenhuis van Playmobil.

Playmobil herenhuis (70205)

De basis, het eigenlijke poppenhuis uit de Playmobil Dollhouse speelgoed serie, is dit grote herenhuis. Dit is een groot Playmobil huis met een mooie voorgevel. Aan de achterkant van het Playmobil poppenhuis zijn de kamers beschikbaar om in te richten en om mee te spelen.

Playmobil huis groot (70205)

Playmobil huis groot (70205)


Er is een balkon, een echt werkende deurbel en zes kamers die je kunt inrichten met de Playmobil Dollhouse sets. Deze setjes schaf je apart aan (zie aanbiedingen) zodat je je poppenhuis langzaam kunt uitbreiden. 

Ook is het natuurlijk mogelijk de setjes los van het poppenhuis te gebruiken. Bijvoorbeeld in je bestaande poppenhuis. Het Playmobil herenhuis (Playmobil 70205) wordt geleverd met twee bewoners.

Playmobil huis groot poppenhuis (70205)

Playmobil huis groot poppenhuis (70205)

Hieronder kijken we naar de verschillende  Playmobil Dollhouse pakketten. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle specificaties, mogelijkheden en actuele lage prijzen van al dit Playmobil poppenhuis speelgoed.

Playmobil meeneem poppenhuis (70985)

Wil je je Playmobil poppenhuis makkelijk mee kunnen nemen. Bijvoorbeeld uit logeren of bij het spelen met een vriendje of vriendinnetje? Kies dan voor het mobiele Playmobil Dollhouse (70985). Dit Playmobil meeneem poppenhuis kan worden dichtgeklapt en worden vergrendeld en beschikt over een handvat om het poppenhuis te dragen.

Playmobil meeneem poppenhuis (70985)

Playmobil meeneem poppenhuis (70985)Bovendien wordt dit Playmobil poppenhuis heel compleet geleverd, met heel veel meubels en accessoires. Je vind dit Playmobil meeneem poppenhuis (70975) in het bovenstaande Playmobil Dollhouse aanbieding overzicht. Daar vind je ook een oudere versie van dit Playmobil poppenhuis (5167).

Playmobil poppenhuis woonkamer (70207)

De belangrijkste kamer in huis is de woonkamer. Dit is een goedgevulde set met een bank, een salontafel, fauteuil,media kast, open haard, laptop en nog veel meer leuke accessoires. Ook opa, kind en hond maken deel uit van de Playmobil Dollhouse woonkamer set (Playmobil 70207).

Playmobil poppenhuis woonkamer (70207)

Playmobil poppenhuis woonkamer (70207)


De bank is een slaapbank, dus deze kan worden uitgeschoven. Maar het leukste onderdeel is wel de open haard die "echt" kan branden. Met een knopje kun je het haardvuur activeren.

Kijk bij de aanbiedingen voor de actuele lage prijs van deze huiskamer voor je Playmobil poppenhuis.

Playmobil poppenhuis keuken en zithoek (5336)

De keuken, eethoek en de zithoek van je Playmobil Dollhouse zijn verenigd in één pakket.  Hier maken je Playmobils hun eten klaar en gaan ze na het eten relaxen en uitbuiken.

Playmobil poppenhuis keuken (5336)

Playmobil poppenhuis keuken (5336)

Naast de hoekbank, tafels en stoelen bevat de set twee keukenblokken. Één met afwasmachine, een aanrechtblad, gootsteen en gootsteenkastje, en één met kookplaat, oven, wijnrek en provisiekast.

Playmobil Dollhouse keuken (5336)
Playmobil Dollhouse keuken (5336)

De inhoud van de twee bovenstaande foto's maken dus deel uit van één pakket.

Een keukenprins, wederom een kat en veel serviesgoed en voedingsmiddelen maken deze set compleet. Niet op de foto, eetbak en drinkbak van de kat.

Playmobil poppenhuis leefkeuken (70206)

Later heeft Playmobil nog een tweede, meer moderne, keuken aan de Dollhouse serie toegevoegd. Deze Playmobil leefkeuken is een echte familiekeuken met oven, vaatwasser, een vrijstaande koelkast, moderne keukenapparatuur en een eettafel met kinderstoel voor de baby. 

Ook deze keuken voor je Playmobil poppenhuis vind je in het bovenstaande Playmobil Dollhouse aanbieding overzicht.

Playmobil poppenhuis badkamer (5307)

Ook een leuk Dollhouse setje is de badkamer waar je Playmobil poppetjes kunnen badderen en de tandjes poetsen. Hiervoor is de badkamer van het Playmobil poppenhuis voorzien van een ligbad en een wastafel met spiegel. Voor het plasje doen en drukje leggen is er er een toilet aanwezig. Wel handjes wassen na afloop!


Playmobil poppenhuis badkamer met bad op pootjes (5307)

Playmobil poppenhuis badkamer (70211)

Van bovenstaande badkamer is later een vernieuwde versie uitgekomen met typenummer Playmobil 70211. Waar de bovenstaande Playmobil badkamer klassiek is ingericht, met bijvoorbeeld een bad op pootjes, in de Playmobil 70211 badkamer voor je poppenhuis modern ingericht met bijvoorbeeld een moderne wastafel en een modern ligbad.

Beide Playmobil Dollhouse badkamers zijn bij de bovenstaande Playmobil poppenhuis aanbiedingen te vinden.

Playmobil poppenhuis slaapkamer (5309)

Bedtijd! Op naar de slaapkamer, die van alle gemakken en luxe is voorzien. Kijk maar op de foto hieronder. 


De meegeleverde Playmobil mevrouw kan zich mooi maken aan de toilettafel, haar kleding bewaren in de kledingkast en heerlijk slapen in het ruime bed.

Ook van deze Playmobik slaapkamer is een meer moderne versie uitgebracht. De bovenstaande slaapkamer (Playmobil 5309) is hernoemd naar de Playmobil Dollhouse slaapkamer met kaptafel.

Playmobil poppenhuis slaapkamer (70208)

De nieuwe Playmobil poppenhuis slaapkamer (Playmobil 70208) heeft de naam Playmobil Dollhouse slaapkamer met mode ontwerphoek gekregen. Deze mode ontwerphoek bestaat uit een bureau met naaimachine.

Ook deze dollhouse slaapkamer vind je in het Playmobil poppenhuis aanbieding overzicht.

Playmobil poppenhuis kinderkamer (5306)

Voor de kinderen is er een eigen slaapkamer. Dit is een heel uitgebreide kinderkamer, kijk maar op onderstaande foto. Een jongensbed, een meisjesbed, twee kinderen, een speeltafel met stoelen, een wandkast, speelgoed, knuffels en nog veel meer accessoires maken deel uit van deze Playmobil Dollhouse kinderkamerPlaymobil poppenhuis kinderkamer met slaapbank (70209)

Ook van de Playmobil kinderkamer is een modernere versie uitgebracht, die je ook Playmobil poppenhuis tienerkamer zou kunnen noemen. Deze Dollhouse slaapkamer (Playmobil 70209) is namelijk voorzien van een bedbank.

Kijk voor alle informatie en prijs van deze Playmobil poppenhuis tienerkamer met bedbank bij de bovenstaande aanbiedingen.

Playmobil poppenhuis kinderkamer met hoogslaper (9270)

Als alternatief kun je ook kiezen voor onderstaande kinderkamer met hoogslaper. Officieel maakt deze kinderkamer (9270) geen deel uit van de Dollhouse serie maar van Playmobil City Life. Maar deze kamer is prima te gebruiken in je poppenhuis en staat daarom in het bovenaan genoemde overzicht met alle informatie.

Playmobil poppenhuis kinderkamer / tienerkamer (9270)

Playmobil poppenhuis slaapkamer kind (9270)

Playmobil poppenhuis babykamer (70210)

Voor de baby is de kinderkamer minder geschikt. Het is dus ook mogelijk je poppenhuis uit te breiden met een complete babykamer. Geen baby? Geen probleem! De Playmobil baby maakt namelijk ook onderdeel uit van de speelset Playmobil 70210.

Playmobil poppenhuis babykamer 70210

Playmobil poppenhuis babykamer 70210


Evenals een ouder, een wiegje, een verschoontafel, een potje, een activity center, een schommelstoel, een zuigfles en meer leuke accessoires voor de babykamer.

Meer uit de Playmobil Dollhouse serie

  • PLAYMOBIL Dollhouse Kinderfeestje met clown - 70212

Kijk voor alle prijzen en precieze inhoud van de pakketten bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van het Playmobil poppenhuis speelgoed.

Samenvatting:
De Playmobil Dollhouse is het Playmobil poppenhuis. Basis vormt een groot Playmobil herenhuis dat je met verschillende kamers kunt aankleden zoals een badkamer, een babykamer, een kinderkamer en natuurlijk een woonkamer en een slaapkamer. Ook is er een Playmobil meeneem poppenhuis. Bovenaan vind je aanbiedingen van al dit Playmobil poppenhuis speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.