Playmobil poppenhuis (Playmobil Dollhouse)


Een poppenhuis is leuk. Playmobil is leuk. Dan kun je nagaan hoe leuk een Playmobil poppenhuis is. Playmobil Dollhouse is dan ook een populaire serie speelgoed. Hier alle informatie en aanbiedingen.


De serie Playmobil Dollhouse bestaat uit een mooi Playmobil poppenhuis en een zevental setjes om de kamers van dit poppenhuis in te richten. Kijk hier voor aanbiedingen van dit Playmobil poppenhuis speelgoed.
Hieronder kijken we naar wat onderdelen van dit bijzondere poppenhuis van Playmobil.

Playmobil herenhuis

De basis, het eigenlijke poppenhuis, is dit grote herenhuis. Een huis met een mooie voorgevel, aan de achterkant zijn de kamers beschikbaar om in te richten en om mee te spelen.Er is een balkon, een echt werkende deurbel en zes kamers die je kunt inrichten met de Playmobil Dollhouse sets. Deze setjes schaf je apart aan (zie aanbiedingen) zodat je je poppenhuis langzaam kunt uitbreiden. Ook is het natuurlijk mogelijk de setjes los van het poppenhuis te gebruiken. Bijvoorbeeld in je bestaande poppenhuis. Het herenhuis wordt geleverd met twee bewoners.


Hieronder kijken we naar de verschillende  Playmobil Dollhouse pakketten. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle specificaties, mogelijkheden en actuele lage prijzen.

Playmobil poppenhuis woonkamer

De belangrijkste kamer in huis is de woonkamer. Dit is een goedgevulde set met een bank, een salontafel, fauteuil, TV kast, televisie, kamerplant en nog veel meer leuke accessoires. Ook een bewoner en de huiskat maken deel uit van de woonkamer-set.


Maar het leukste onderdeel is wel de houtkachel die "echt" kan branden. Met een knopje kun je het haardvuur activeren.

Kijk bij de aanbiedingen voor de actuele lage prijs.

Playmobil poppenhuis keuken en zithoek

De keuken, eethoek en de zithoek van je Playmobil Dollhouse zijn verenigd in één pakket.  Hier maken je Playmobils hun eten klaar en gaan ze na het eten relaxen en uitbuiken.


Naast de hoekbank, tafels en stoelen bevat de set twee keukenblokken. Één met afwasmachine, een aanrechtblad, gootsteen en gootsteenkastje, en één met kookplaat, oven, wijnrek en provisiekast.


De inhoud van de twee bovenstaande foto's maken dus deel uit van één pakket.

Een keukenprins, wederom een kat en veel serviesgoed en voedingsmiddelen maken deze set compleet. Niet op de foto, eetbak en drinkbak van de kat.

Playmobil poppenhuis badkamer

Ook een leuk Dollhouse setje is de badkamer waar je Playmobil poppetjes kunnen badderen en de tandjes poetsen. Hiervoor is de badkamer van het Playmobil poppenhuis voorzien van een ligbad en een wastafel met spiegel. Voor het plasje doen en drukje leggen is er er een toilet aanwezig. Wel handjes wassen na afloop!Playmobil poppenhuis slaapkamer

Bedtijd! Op naar de slaapkamer, die van alle gemakken en luxe is voorzien. Kijk maar op de foto hieronder. 


De meegeleverde Playmobil mevrouw kan zich mooi maken aan de toilettafel, haar kleding bewaren in de kledingkast en heerlijk slapen in het ruime bed.

Playmobil poppenhuis kinderkamer

Voor de kinderen is er een eigen slaapkamer. Dit is een heel uitgebreide kinderkamer, kijk maar op onderstaande foto. Een jongensbed, een meisjesbed, twee kinderen, een speeltafel met stoelen, een wandkast, speelgoed, knuffels en nog veel meer accessoires maken deel uit van deze Playmobil Dollhouse kinderkamerAls alternatief kun je ook kiezen voor onderstaande kinderkamer met hoogslaper. Officieel maakt deze geen deel uit van de Dollhouse serie maar van Playmobil City Life. Maar deze kamer is prima te gebruiken in je poppenhuis en staat daarom in het bovenaan genoemde overzicht met alle informatie.


Playmobil poppenhuis babykamer

Voor de baby is de kinderkamer minder geschikt. Het is dus ook mogelijk je poppenhuis uit te breiden met een complete babykamer. Geen baby? Geen probleem! Die zit er namelijk ook bij.Evenals een ouder, een wiegje, een verschoontafel, een potje, een activity center, een kinderstoel, een zuigfles en meer leuke accessoires voor de babykamer.

Kijk voor alle prijzen en precieze inhoud van de pakketten bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van het Playmobil poppenhuis speelgoed.

Samenvatting:
De Playmobil Dollhouse is het Playmobil poppenhuis. Basis vormt een groot Playmobil herenhuis dat je met verschillende kamers kunt aankleden zoals een badkamer, een babykamer, een kinderkamer en natuurlijk een woonkamer en een slaapkamer. Ook is er een Playmobil meeneem poppenhuis. Bovenaan vind je aanbiedingen van al dit Playmobil poppenhuis speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.