Het Leukste Speelgoed

Op HetLeuksteSpeelgoed.nl vind je honderden tips met betrekking tot het leukste speelgoed.

Overzicht al het leukste speelgoed


Kijk hier onder voor het leuke speelgoed dat je zoekt:

Op de website HetLeuksteSpeelgoed.nl vind je het leukste speelgoed voor alle leeftijden. Het leukste speelgoed voor kinderen in de basisschool leeftijd, maar ook voor een baby, peuter, kleuter of tiener. Ook hebben we leuke spellen voor volwassenen en bordspellen en andere spellen om met het hele gezin of met vrienden te spelen. Klik op de bovenstaande rubrieken voor alle tips in die categorie. Hieronder een korte samenvatting.

Speelgoed baby

Bij het baby speelgoed vind je leuke tips voor speelgoed voor de allerkleinsten. Dat loopt uiteen van speelblokken tot een activity center, van knuffels en een speelmat tot een babyschommel. En nog heel veel meer babyspeelgoed, want ook voor de baby is er veel leuk speelgoed te koop.

Speelgoed peuter

Dat geldt ook voor al het peuterspeelgoed. Of voor de peuter is er veel leuk speelgoed te koop. Het leukste speelgoed voor peuters vind je in de rubriek hier boven. Met bijvoorbeeld tips met betrekking tot een speelkleed, een speelgoedkeukentje, een watertafel, speeltent, loopfiets of driewieler. En heel veel meer. Het leukste speelgoed voor de peuter.

Speelgoed kleuter

Ook voor de kleuter vind je het leukste speelgoed hier boven. Met bijvoorbeeld leuke bouwblokken die geschikt zijn voor kleuterhanden, met spellen die kleuters goed met hun ouders kunnen spelen (en die voor pappa en mamma ook een beetje leuk zijn om te spelen) en natuurlijk ook creatief speelgoed en educatief speelgoed voor kleuters. Hierboven vind je al dit leukste kleuterspeelgoed.

Spellen

Een heel grote categorie zijn de spellen waarvan je de tips hier boven vindt. Deze rubriek is dan ook weer onderverdeeld in soorten spellen. Dat kan op leeftijd zijn (peuterspellen, kleuterspellen), maar ook op het soort spel zoals bordspellen, denkspellen, strategische spellen, behendigheidsspellen, partyspellen en veel meer. 

Ook de reisspellen en reisedities komen apart aan bod. Deze spellen zijn niet alleen handig om mee te spelen en om bijvoorbeeld in de auto te spelen, maar ze zijn ook veel goedkoper in aanschaf. Bij de tips spellen vind je honderden leuke spellen in alle soorten. 

Bouwen

Bouwspeelgoed oftewel constructiespeelgoed is ook bijzonder populair. Iedereen kent natuurlijk Lego, Duplo en Knex, maar er is veel meer leuk speelgoed om te bouwen. 

Van goedkope Lego varianten tot houten bouwblokken, magnetische bouwblokken en veel meer. Tips met betrekking tot het leukste constructiespeelgoed vind je in deze categorie.

Buitenspeelgoed

Buiten spelen is niet alleen gezond, het is ook heel leuk. Dit is dan ook een  bijzonder uitgebreide en veelzijdige rubriek met het leukste speelgoed in heel verschillende soorten. 

Van een zwembadje, trampoline en een zandbak, tot een stepje, een vlieger, een bolderwagen, skeelers of een werpspel. Teveel om op te noemen. Kijk in de bovenaan genoemde rubriek met leuk buitenspeelgoed voor het leukste speelgoed voor buiten.

Poppen

Een klassieker in leuk speelgoed is natuurlijk de pop. Al ver voor de jaartelling werd er met poppen gespeeld. Al konden die poppen toen nog niet plassen en praten. B

ij de leukste poppen hier boven vind je al het leukste poppen speelgoed. Van tienerpoppen als Barbie en Steffi en babypoppen als Baby Born en de poppen van Götz tot opmaakpoppen en de vele verschillende popjes die je kunt verzamelen zoals Littlest Pet Shop, Lalaloopsy en de Groovy Girlz. 

Ook alle accessoires zoals de leukste poppenhuizen, de leuke speelgoed kinderwagens en poppenkasten vind je hier. Het leukste speelgoed op het gebied van poppen.

Speelgoed auto's

Een andere klassieker in speelgoed zijn de speelgoed auto's, al gaat hun geschiedenis logischerwijs niet zo ver terug als die van de poppen. De speelgoedauto tips zijn heel divers want er zijn veel verschillende soorten speelgoedauto's in de speelgoedwinkel te vinden. 

Je hebt realistische modelauto's, maar ook weinig gedetailleerde speelgoed autootjes voor peuters. Verder zijn er racebanen en van afstand bestuurbare auto's (RC auto). Alle leuke speelgoed auto's vind je bij de speelgoedauto tips bovenaan.

Speelgoed treinen

Bij de speelgoedtreinen vind je vooral houten spoorbanen. Diverse fabrikanten maken dit houten speelgoed. De leukste speelgoed spoorbanen vind je in deze rubriek. 

Maar natuurlijk ontbreekt ook de elektrische speelgoed spoorbaan niet en is er aandacht voor onder andere de Lego trein, de Playmobil trein, Thomas de Trein en andere bekende, populaire en leuke speelgoedtreinen.

Elektronisch speelgoed

Het leukste speelgoed met een batterij. Deze rubriek is heel divers en groot, want er wordt steeds meer speelgoed uitgebracht waarin elektronica is verwerkt. 

Je vindt hier speelcomputers maar ook heel ander leuk elektrisch speelgoed zoals muziekinstrumenten, speelgoedcamera's en robotdieren. Kinderen zijn dol op dit elektronische speelgoed.

Creatief speelgoed

Het leukste creatieve speelgoed. Het leukste speelgoed om mee te fröbelen, om te knippen, te plakken, te tekenen en te kleien, maar ook het leukste speelgoed om zelf videofilmpjes mee te maken, om nagels te pimpen en om zelf mode, kaarsen of parfum te maken. 

Kortom al het leuke speelgoed waarmee meisjes en jongens zich creatief kunnen uitleven.

Knuffels

Weer heel ander speelgoed, maar wel heel leuk speelgoed, zijn te knuffels. Al was het maar om er mee te slapen en je veilig te voelen. Veel kinderen hechten zich erg aan een knuffel, en dat geldt heus niet alleen voor de kleinsten. Hier de beste en leukste knuffels.

Sport speelgoed

Sporten kan op vele manieren, en voor al deze gezonde sportieve bezigheden voor kinderen is leuk speelgoed beschikbaar. Voor binnen en buiten. Van voetbaldoelen, schaatsen, tafeltennistafels, skeelers en swingbal-tennis tot skateboards, dartborden, sjoelbakken en stepjes.

Van afstand bestuurbaar speelgoed

Het leukste speelgoed voor veel kinderen is het van afstand bestuurbare speelgoed (RC speelgoed). Dat kan een RC auto zijn, maar ook een RC boot, een RC helicopter of een drone. 

Vooral de drone is als speelgoed erg in opkomst. Een drone is dan ook heel leuk speelgoed, waarmee je kunt vliegen en zelf heel mooie opnames vanuit de lucht kunt maken. Kijk het bovenstaande van afstand bestuurbare speelgoed voor het leukste RC speelgoed en de beste drones.

Naspelen

Dit speelgoed is vooral bij kleuter en peuter populair. Met naspelen bedoelen we het speelgoed waarmee peuters en kleuters hun vader. moeder en andere grote mensen nadoen. 

Winkeltje spelen, speelgoed gereedschap (inclusief een speelgoed werkbank), een speelgoed keuken en schooltje spelen, maar ook verkleed kleding en een poppenkast. In deze categorie hier boven vind je het leukste speelgoed op dat gebied.

Fietsen kinderen

In deze categorie vind je alle tips met betrekking tot fietsen. Niet alleen kinderfietsen zoals jongensfietsen en meisjesfietsen, maar ook andere soorten kinderfietsjes zoals een driewieler, een loopfiets, een loopauto, een step, een trapauto of een skelter. 

Kortom alles met wielen waarop de kinderen rond kunnen karren. Al dit leuke speelgoed vind je in de categorie fietsen.

Muziek speelgoed

Kinderen maken graag muziek. Kijk hier boven bij muziek voor het leukste speelgoed om muziek te maken. Je vindt er het leukste speelgoed voor kinderen om muziek te maken. Keyboards, maar ook gitaren. 

En niet alleen muziekinstrumenten voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook dansmatten, karaoke sets met veel meer leuk muzikaal speelgoed.

Waterspeelgoed

Spelen in het water, kliederen met water, vooral peuters en kleuter zijn er dol op. Hier de leukste en beste zwembaden (van kinderbadjes tot gezinszwembaden), watertafels, supersoakers en opblaasfiguren voor in het water, maar ook zwembrillen, waterglijmatten, watersproeiers, radiografisch bestuurbare boten, sup boards, rubberen bootjes en waterglijbanen. 

Kortom, al het leukste speelgoed waar water bij aan te pas komt.

Speeltoestellen

Je eigen speeltuin met speeltoestellen. Ook deze rubriek met leuk speelgoed is heel divers. Je komt er alles in tegen dat je ook in de speeltuin vindt, zoals schommels, een wip, de glijbanen, speelhuisjes, een klimrek en een zandbak. Maar ook voor een trampoline, een springkussen of een opblaaskasteel kun je in deze categorie terecht.

Robots en robotdieren

Een relatief nieuw soort speelgoed zijn de robotdieren en speelgoed robots. Het begon ooit met het robothondje van Sony, maar inmiddels staat de speelgoedwinkel vol met robot huisdieren en ander robot speelgoed. Kijk bij deze rubriek voor het leukste robot speelgoed. Met interactieve dieren, programmeerbare robots en constructierobots waarmee je je eigen robot bouwt.

Verzamelen en schaalmodellen

Het klinkt raar maar er is ook speelgoed dat niet zozeer bedoeld is om mee te spelen, maar om te verzamelen. Dat kan vrij kostbaar speelgoed zijn, zoals zo realistisch mogelijk nagemaakte schaalmodellen van bijvoorbeeld auto's, vliegtuigen of dieren, maar het kunnen ook goedkope poppetjes zijn die speciaal als verzamelobject uitgebracht worden.

Kinderhelden

In de categorie kinderenhelden vind je het leukste speelgoed met betrekking tot bekende personages. Dat kunnen letterlijke helden zijn zoals Superman, Spiderman en Mega Mindy, maar ook andere bij kinderen populaire figuurtjes zoals de Smurfen, Woezel & Pip, Nijntje, Minions, Bob de Bouwer, Cars en Paw Patrol. En ook K3, Harry Potter en de Transformers vallen onder de kinderhelden. 

In deze categorie vind je het leukste speelgoed, maar ook kleding, gebruiksvoorwerpen en accessoires, van deze en andere kinderhelden.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.