Babyschommel voor binnen

Kijk hier voor een leuke babyschommel voor binnen. Een babyschommel in frame, voor aan het plafond of een baby schommel voor in de deuropening. Met aanbiedingen beste winkels.

Baby schommel deur kozijn

Welke baby of peuter is er nou niet dol op schommelen. Maar er is helaas niet altijd de mogelijkheid om buiten te schommelen. Gelukkig zijn er goede babyschommels voor binnen. 

Sommige van deze baby schommels hangen in een eigen frame, maar er zijn ook deurschommels die je simpelweg in een deuropening kunt hangen. Deze babyschommels voor het deurkozijn worden bouncer of deurhopser genoemd.

Kijk hier voor leuke schommels


Babyschommel in de deur opening

Dit werkt met een handige deurstang. Deze deurstang is verstelbaar zodat je deze in ieder deurkozijn kunt aanbrengen. Even goed stellen, de schommel er aan, en er kan geschommeld worden!

Deze leuke schommel voor baby's voor in het deurkozijn wordt bouncer, deurhopser of deurspringer genaamd. Deze speciale baby-schommel is namelijk niet voorzien van gewoon touw maar van elastiek. Zo kan de baby niet alleen heen en weer bewegen maar ook op en neer huppen. Dit geeft extra speelplezier.


Bouncer schommel in de deur opening

Ook deze bouncer / deurspringer is terug te vinden bij de aanbiedingen van schommels waarnaar wij hier boven verwijzen.

Vrijstaande babyschommel binnen en buiten

Heb je ruimte genoeg, dan kun je in plaats van voor een deuropening schommel kiezen ook voor een vrijstaande babyschommel in frame. Deze babyschommel neemt wat meer ruimte in, maar is zowel binnen als buiten te gebruiken als er ruimte is. Hieronder zie je een Smoby babyschommel in frame.

Smoby baby schommel in frame
Smoby baby schommel in frame


Een babyschommel aan een haak in het plafond

Een derde optie is een babyzitje met touw te kopen, en deze zelf aan haken aan het plafond te hangen. Dat is natuurlijk wel minder flexibel dan een schommel in frame, maar wel goedkoper. In de overzichten van babyschommels hier boven vind je veel van deze baby schommel zitjes.


Smoby babyschommel

Smoby babyschommel / kinderschommel


Hierboven zie je zo'n schommelzitje van Smoby. In deze configuratie is het een babyschommel, maar als je de groene bescherming verwijderd heb je een kinderschommel waarop het kindje nog jarenlang kan schommelen.

Kijk bij de bovenaan genoemde links naar schommels voor honderden babyschommels en andere schommels tegen een lage prijs.


Zie ook:

Foto bovenaan: Deurbouncer babyschommel

Samenvatting:
We kijken hier boven naar verschillende schommels voor de baby in huis. Je hebt deurschommels (deurbouncer, deurhopser, deurspringer) die je in het kozijn van de deur hangt. Andere opties zijn een babyschommel in frame (ook buiten te gebruiken) en een schommel zitje die je zelf kan ophangen, bijvoorbeeld in de kinderkamer met een haak aan het plafond.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.