De beste poppenwagens

Poppenwagens, je hebt ze in alles soorten en van vele materialen. En vooral ook in verschillende stijlen. Klassieke poppenwagens, maar ook poppenwagens in de stijl van een moderne kinderwagen.


De laatste categorie kinderwagens is met name leuk voor meisjes die een kleiner broertje of zusje hebben. Zo kunnen ze vader en moeder imiteren als ze met hun kinderwagen op stap gaan.


Kinderwagen replica's

Maclaren is een merk kinderwagens dat een aantal van zijn modellen ook als poppenwagens levert. Bijzonder echte poppenwagens dus! Modern en bovendien van hoge kwaliteit. En de prijzen vallen reuze mee.

Ook de Spacemob is een levensechte moderne poppenwagen. Deze poppenwagen wordt geleverd inclusief maxicosi, buggy zitje en een draagtas om spulletjes in op te bergen.

Zelfs een levensechte poppenwagen voor een tweeling is beschikbaar. In de Big Twin vervoer je je poppentweeling.

Houten poppenwagens
Houten poppenwagens hebben een compleet andere uitstraling dan bovenstaande poppenwagens. Er zijn tevige houten poppenwagens die tevens als loopwagen dienst kunnen doen, ideaal voor meisjes die net kunnen lopen.


Poppenbuggy
Zoals je naast een kinderwagen een buggy hebt, heb je naast een poppenwagen de poppenbuggy. Voor meisjes zijn deze poppenbuggy's wendbaarder dan grotere poppenwagens. Bovendien plaatsen ze er hun pop makkelijk in. Ook de poppenbuggy is levensecht om te zien en om mee te spelen.

Hier koop je goedkoop online de leukste poppenwagens

Op Beste Poppenwagen Kopen vind je alle informatie en tips voor bij het kopen van de leukste poppenwagens. Je vind er de goedkoopste en beste winkels, de poppenwagen top 10 en een handige keuzehulp waarmee je uit honderden poppenwagens de voor jou beste poppenwagen kunt selecteren.

Zie ook: Meer tips poppen


Onderwerpen:
Voor een echte poppenmoeder is een goede poppenwagen een must. Hierboven vind je de beste poppenwagens en de beste winkels om een poppenwagen goedkoop te kopen. Je vindt er goede poppenwagens, poppenbugy s, houten poppenwagens en meer.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.