De leukste en beste poppenwagens

Overzicht met de leukste en beste poppenwagens. Met aanbiedingen om een houten poppenwagen of moderne poppenwagen goedkoop te kopen.


Poppenwagens, je hebt ze in alles soorten en je hebt poppenwagens van vele materialen. En vooral ook in verschillende stijlen. Je hebt de klassieke poppenwagen, maar ook poppenwagens in de stijl van een moderne kinderwagen zoals de poppenwagen op de foto hier boven.

Zo'n moderne poppenwagens is vooral leuk voor meisjes die een kleiner broertje of zusje hebben. Zo kunnen ze vader en moeder imiteren als ze met hun eigen kinderwagen plus pop op stap gaan.

Meer dan 350 leuke poppenwagens

Zoek je de voor jou leukste en beste poppenwagen? Kijk dan eens in het onderstaande overzicht met aanbiedingen van meer dan 350 poppenwagens.


Van al deze leuke poppenwagens vind je er alle mogelijkheden en specificaties, foto's, de laagste prijs, en vaak ook een review en ervaringen met de betreffende poppenwagen.Poppen wandelwagen MacLaren


Goede poppenwagens in verschillende soorten

We kijken vervolgens eerst naar verschillende soorten poppenwagens, zoals een realistisch ogende poppenwagen, een poppenbuggy en een poppenwagen van hout. Daarna geven we voorbeelden van een aantal van de beste poppenwagens in verschillende categorieën.

Kinderwagen replica's als poppenwagen

We noemden ze boven al, de poppenwagens die een replica zijn van een echte kinderwagen. Op de fot hier onder staat bijvoorbeeld de foto van een Maclaren poppenwagen.

Maclaren is een merk kinderwagens dat een aantal van zijn kinderwagen modellen ook als poppenwagens levert. Bijzonder echte en realistische poppenwagens dus! Modern en bovendien van hoge kwaliteit. En de prijzen van Maclaren poppenwagens vallen reuze mee. Kijk maar bij de bovenstaande leuke poppenwagens alle prijzen en specificaties van iedere Maclaren poppenwagen.

Ook de Spacemob is een levensechte moderne poppenwagen. Deze poppenwagen wordt geleverd inclusief maxicosi, buggy zitje en een draagtas om spulletjes in op te bergen.
MacLaren poppenwagen
MacLaren poppenwagen

Zelfs een levensechte poppenwagen voor een tweeling is beschikbaar. In de Big Twin vervoer je je poppentweeling.

Houten poppenwagens

Maar lang niet alle poppenwagens zijn gebaseerd op een moderne kinderwagen. Neem bijvoorbeeld de vele houten poppenwagens die je boven in het overzicht vindt.

Houten poppenwagens hebben een compleet andere uitstraling dan bovenstaande poppenwagens. Er zijn stevige houten poppenwagens die tevens als loopwagen dienst kunnen doen, ideaal voor meisjes die net kunnen lopen.

Houten poppenwagen

Houten poppenwagens zijn heel populair, vooral veel ouders zijn gecharmeerd van dit houten speelgoed.

Poppenbuggy

Zoals je naast een kinderwagen een buggy hebt, heb je naast een poppenwagen de poppenbuggy. Voor meisjes zijn deze poppenbuggy's wendbaarder dan grotere poppenwagens. Bovendien plaatsen ze er hun pop makkelijk in. Ook de poppenbuggy is levensecht om te zien en om mee te spelen.


Baby Born poppenwagen buggy

Baby Born poppenwagen buggy

Voorbeelden van de leukste poppenwagens

Tot slot voorbeelden van de leukste en beste poppenwagens in diverse soorten.

Bayer Trendy poppenwagen

De Bayer Trendy is de meest populaire poppenwagen van dit moment. Het is een levensechte poppenwagen, net een een kinderwagen. Bovendien is deze poppenwagen van hoge kwaliteit. Hier is de poppenwagen in het roze afgebeeld (de meest populaire kleur voor deze poppenwagen), maar deze volgens velen beste poppenwagen is in wel 12 verschillende kleuren verkrijgbaar!


Moderne poppenwagen Bayer


Moderne realistische poppenwagen Bayer

Omdat de handgreep versteld kan worden is deze poppenwagen zowel voor grote als kleine poppenwagens geschikt. Ook kan deze poppenwagen makkelijk mee naar het bos of naar opa en oma want hij kan samengeklapt worden zodat hij makkelijk in de auto mee kan.

Kijk in het bovengenoemde overzicht met poppenwagens voor de actuele lage winkelprijs van deze meest populaire poppenwagen.


Moby Quinny Maxi Cosi 3-in-1 poppenwagen

Pappa en mamma zouden wensen dat hun Maxi Cosi kinderwagen net zo voordelig was als deze Maxi Cosi poppenwagen van Smoby die maar euro of 35 kost. Het is een echte 3-in-1 poppenwagen, want poppenmoeders kunnen deze gebruiken als kinderwagen, buggy en reiswieg. Bovendien beschikt de Smoby Maxi Cosi poppenwagen over een boodschappennet aan de onderzijde.Maxi Cosi poppenwagen

Maxi Cosi poppenwagen


Helaas kan de duwstang niet versteld worden zoals bij de Bayer poppenwagen die het ook qua degelijkheid wint. Maar de Smoby Quinny Maxi Cosi poppenwagen wint het op veelzijdigheid. Kijk in het overzicht voor meer informatie en de actuele prijs.

Bayer poppenbuggy

Liever een buggy als poppenwagen? Kijk dan eens naar deze poppenbuggy van Bayer. Dankzij vier dubbele wieltjes kunnen kleine kinderen deze poppenwagen makkelijk duwen.


Bayer poppenwagen buggy
Bayer poppenwagen buggy


Zoals bij een echte buggy kun je deze poppenbuggy makkelijk meenemen door deze op te vouwen. En ook de pop of knuffel zit veilig in deze poppenwagen, want de geïntegreerde riem zorgt ervoor dat de kleine er niet uitvalt.


Kijk voor de prijs van deze goede, mooie en ook heel voordelige poppenwagen bij de bovenstaande aanbiedingen van poppenwagens.


Baby Annabell poppenwagen

Een mooie suikerzoete poppenmerk van Baby Annabell, het poppenmerk van Zapf Creation. Het is een stijlvolle poppenwagen met veel luxe en gebruiksgemak.


Roze poppenwagen Baby Annabell


Roze poppenwagen Baby Annabell


Zo zijn de handvatten van deze poppenwagen van foam en bieden een comfortabele grip. De capuchon van de poppenwagen is volledig verstelbaar, evenals het duwstang waarbij je de de handvat hoogte kunt instellen tussen de 69 en 72 centimeter. Voor Annabell poppen is deze poppenwagen perfect, maar ook andere poppen (tot 46 cm) passen er prima in.


Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van poppenwagens.


Little Dutch houten poppenbuggy

Eerder hadden we al een moderne buggy voor je pop, hieronder zie je een houten poppenbuggy van Litte Dutch (LD).


Little Dutch poppenwagen buggy hout


Little Dutch poppenwagen buggy hout


Deze houten buggy voor de pop of knuffel beschikt over een stevig houten frame en houten wielen. Deze houten wielen zijn voorzien van een rubberen loopvlak zodat hij binnen de vloer niet beschadigd en soepel kan worden voortgeduwd. De houten kinderwagen is geverfd met kindveilige verf op waterbasis.


Ook deze leuke poppenwagen vind je in het overzicht met aanbiedingen van poppenwagens.


Vtech Little Love 3-in-1 poppenwagen

Een poppenwagen in een compleet andere stijl is deze Vtech Little Love poppenwagen van Vtech. Zoals het meeste speelgoed van Vtech maakt deze poppenwagen geluidjes, en speelt liedjes en melodietjes af. Bovendien leert deze poppenwagen de poppenmoeder alles over letters, cijfers en vormen.


Vtech poppenwagen
Vtech poppenwagen


Zonder twijfel een heel bijzondere poppenwagen. Niet alleen is deze leerzaam, door het 3-in-1 principe is de Vtech Little Love poppenwagen ook als poppenstoel of poppenbedje te gebruiken.

Kijk voor alle mogelijkheden, specificaties en de prijs van deze Vtech poppenwagen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van poppenwagens.


Playwood poppenwagen riet

In het overzicht met poppenwagens vind je ook een groot aantal rieten poppenwagens. Tip: Kies in het overzicht voor riet als materiaal en je ziet ze allemaal. Datzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld houten poppenwagens.


Klassieke poppenwagen Playwood


Klassieke poppenwagen Playwood


Deze rieten en houten poppenwagen is van Playwood, een fabrikant van vooral houten speelgoed die ook veel poppenwagens van riet (en hout) in zijn collectie heeft. Zie ook: Meer tips poppen


Onderwerp:
Voor een echte poppenmoeder is een goede poppenwagen een must. Hierboven vind je de beste poppenwagens en aanbiedingen van de beste winkels om een poppenwagen goedkoop te kopen. Je vindt er goede poppenwagens, poppenbuggy 's, houten poppenwagens en meer. We kijken naar de verschillende soorten poppenwagens en hebben van ieder soort poppenwagen één van de beste poppenwagens als voorbeeld.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.