Leukste kinderfietsen, loopfietsen, stepjes, skelters e.d.

Fietsen, loopfietsen, skelters, en nog veel meer van dit rijdende speelgoed kun je hier vinden. Leuk buitenspeelgoed om mee te spelen, en soms ook functioneel, bijvoorbeeld om op naar school te gaan.

Kijk voor ander rollend speelgoed, zoals rolschaatsen, skeelers en waveboards bij het overig buitenspeelgoed.Zie ook:
Van loopfiets tot kinderfiets

Steeds vaker kiezen ouders er voor om kindjes voor ze aan een kinderfiets beginnen vast te laten oefenen op een loopfietsje. Met een loopfiets leren de kinderen evenwicht te bewaren waardoor ze later veel makkelijker op een echt fietsje kunnen overstappen. Kijk bij de hierboven gelinkte artikelen over fietsen voor beschrijvingen van de leukste loopfietsen en kinderfietsen.

Driewielers, stepjes en skelters

Liever een driewieler dan een loopfiets? Ook leuke driewielers zijn in het bovenstaande overzicht te vinden. Evenals stepjes. Zowel op "kids power" als elektrische stepjes.

En tenslotte vind je hier skelters. De skelter is immers in feite een vierwieler, een fiets met vier wielen. Hele leuk buitenspeelgoed waarmee razendsnel gereden (zeg maar gescheurd) kan worden. Een skelter ligt heel stabiel op de weg en er kunnen hoge snelheden mee gehaald worden. Je hebt skelters van klein (zoals de Ketcar van Kettler) tot groot.

Kijk bij de bovenaan genoemde artikelen voor alle tips, informatie en aanbiedingen bij de speelgoedwinkels en fietsenwinkels.

Meer tips: leukste speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.