Klassieke poppenwagen

Hier kijken we naar leuke klassieke poppenwagens. Een poppenwagen van hout en riet.


Klassieke poppenwagen riet Elisabeth
Poppenwagens heb je in verschillende soorten en stijlen. Je hebt moderne poppenwagens die sprekend lijken op de kinderwagens waarin de kleinere broertjes en zusjes worden rondgereden, maar er zijn ook heel klassieke poppenwagens.

Hier onder vind je de klassieke poppenwagen in verschillende soorten. Een goede klassieke poppenwagen is van uitstekende kwaliteit. je hebt ze van hout en van riet. Meestal is dat riet wicker (kunstriet). Hetzelfde materiaal als waarvan lounge sets voor buiten worden gemaakt. Een sterk weerbestendig materiaal.

Een overzicht van alle poppenwagens (zowel klassiek als modern) vind je bij de onderstaande poppenwagen aanbiedingen.


Wicker poppenwagens

Zoals we al schreven een moderne rieten poppenwagen is van wicker gemaakt. Wicker is het materiaal waarvan ook loungesets gemaakt worden. En wicker kom je veel tegen bij klassiek ogende poppenwagens.

De hier afgebeelde Elisabeth poppenwagen is zo'n klassieke poppenwagen van wicker. De kwaliteit van deze poppenwagen is bijzonder groot, en deze klassieke poppenwagen wordt heel compleet geleverd. Witte kussentjes en lakens zijn bijvoorbeeld inbegrepen. De poppenwagen is voorzien van rubberen wielen zodat hij geruisloos binnen in huis gebruikt kan worden.


Elisabeth poppenwagen klassiek riet

Elisabeth klassieke poppenwagen riet

Houten poppenwagens
Een mooi voorbeeld van een houten poppenwagen is de Marion van Pinolino. Het is een mooie klassieke poppenwagen van witgelakt beukenhout. De bak is van handgevlochten riet. De Pinolino poppenwagen is voorzien van roze bekleding, rubberen wielen en een verstelbare duwstang.

Pinolino poppenwagen hout klassiek

Pinolino poppenwagen hout

Kijk voor meer klassieke poppenwagens en andere leuke en mooie poppenwagens van hout bij de onderstaande aanbiedingen van houten poppenwagens.

Zie ook: Meer poppen tips


Onderwerp:
Veel poppenwagens zien er tegenwoordig uit als replica's van moderne kinderwagens, maar er zijn ook veel leuke klassieke poppenwagens te koop. Vaak zijn dit houten poppenwagens, maar poppenwagens van riet of wicker. Hier boven voorbeelden en aanbiedingen van de leukste klassieke poppenwagens.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.