Klassieke poppenwagens

Poppenwagens heb je in verschillende soorten en stijlen. Je hebt moderne poppenwagens die sprekend lijken op de kinderwagens waarin de kleinere broertjes en zusjes worden rondgereden, maar er zijn ook heel klassieke poppenwagens.


Hier kijken we naar de klassieke poppenwagens. Een goede klassieke poppenwagen is van uitstekende kwaliteit. je hebt ze van hout en van wicker (kunstriet).

Wicker poppenwagens
Wicker is het materiaal waarvan ook loungesets gemaakt worden. De Elisabeth is zo'n klassieke poppenwagen van wicker. De kwaliteit van deze poppenwagen is bijzonder groot, en deze klassieke poppenwagen wordt heel compleet geleverd. Witte kussentjes en lakens zijn bijvoorbeeld inbegrepen. De poppenwagen is voorzien van rubberen wielen zodat hij geruisloos binnen in huis gebruikt kan worden.Houten poppenwagens
Een mooi voorbeeld van een houten poppenwagen is de Marion van Pinolino. Het is een mooie klassieke poppenwagen van witgelakt beukenhout. De bak is van handgevlochten riet. De Pinolino Marion poppenwagen is voorzien van roze bekleding, rubberen wielen en een verstelbare duwstang.


Zie ook: Meer poppen tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.