Sportief speelgoed

Lichamelijk bezig zijn is goed voor kinderen (en ook voor tieners en volwassenen). Daarop kijken we hier naar sportief speelgoed voor alle leeftijden. er is veel sportief speelgoed, waarbij je lichamelijk bezig bent, te koop.


Speelgoed gebaseerd op populaire sporten

Hieronder vind je tips met betrekking tot speelgoed dat op populaire sporten zoals voetbal. tennis en tafeltennis is gebaseerd.


Skaten en boarden

De asfaltjungle kent zijn eigen straatsporten zoals skeeleren, skaten, skateboarden en veel meer, kortweg afkort tot skaten en boarden. Tips voor al het speelgoed op dit gebied vind je hier onder.


Café sporten

Sporten die prima samen gaan met een biertje (of cola light) noemen we weinig respectvol café sporten. Maar hoe dan ook, leuk speelgoed om deze café sporten thuis te spelen vind je hieronder.Tuin sporten

Sportief bezig in de tuin (en buitenlucht) kan met onderstaande spellen die natuurlijk ook in bos, park en camping gespeeld kunnen worden. Onder andere werpspellen zoals jeu de boules, het vikingspel kubb en ringwerpen, maar ook crocket (een soort mini-golf) en varianten op badminton.

Wintersporten

Ook in de winter kan er sportief gespeeld worden. Vooral als er sneeuw en / of ijs ligt. Hieronder de tips.


Meer sportief speelgoed

Ook in andere rubrieken kom je veel sportief speelgoed tegen. Kijk maar hieronder.

Je merkt het. Speelgoed en sporten komt soms dicht bij elkaar in de buurt bij sportief speelgoed. Speelgoed voor kinderen en volwassenen waarbij je lichamelijk bezig bent en die goed is voor je conditie en gezondheid.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.