Speelgoed achteraf betalen met Afterpay, acceptgiro of Klarna


Hoewel er veel bekende en betrouwbare speelgoedwinkels online hun speelgoed verkopen zijn er nog steeds veel mensen die het vervelend vinden om alles vooruit te betalen. Een goede speelgoedwinkel speelt daarop in en biedt ook achteraf betalen via acceptgiro, Afterpay of Klarna Factuur aan.


Een opsomming van deze speelgoedwinkels kun je vinden bij het overzicht informatie beste speelgoedwinkelsDaar staan grote bekende en betrouwbare speelgoedwinkels waar je achteraf kunt betalen met een acceptgiro of (moderner) met een Karna factuur of de digitale acceptgiro van Afterpay.

Hoe werkt achteraf betalen van speelgoed?

Een enkele winkel (vaak ex-postorderbedrijven) werkt nog met de klassieke acceptgirokaart. Die manier van achteraf betalen behoeft geen uitleg. Met Afterpay en Klarna zijn nog niet alle mensen bekend, maar dit zijn manieren van achteraf betalen die niet moeilijker zijn dan iDeal of een acceptgiro.

Je doet gewoon je aankoop en geeft bij de betaling aan dat je op rekening met Afterpay of Klarna wilt kopen. Je ontvangt dan het speelgoed zonder betaald te hebben, en krijgt na korte tijd (vaak een paar dagen) een rekening per mail toegestuurd. Je hebt dan 2 weken de tijd deze rekening te betalen. Het voordeel is dat je dan zeker weet dat je het speelgoed in huis hebt, dat je het niet retour wilt sturen en dat alles in orde is. Dan pas betaal je (achteraf) het speelgoed!

Kijk in het bovengenoemde overzicht bij welke winkels je speelgoed achteraf kunt betalen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.