Filly Fairies paardjes en het Filly Fairy kasteel

De Filly Fiaries zijn magische paardjes met vleugeltjes die soms licht geven. Kijk hier voor aanbiedingen van Filly Fiaries en ander Filly speelgoed.

Filly Fairies kasteel met Filly paardjes

Beleef avonturen met de Filly Fiaries paarden of speel met de Fillypaardjes in het prachtige Filly Fairy droomkasteel.

Sprookjesveulens
Vooral bij meisjes zijn de sprookjesachtige Filly Fiaries heel populair. Filly Fairies zijn lieve schattige paardjes die veel kleine meisjes aanspreken. Filly is de Engelse benaming voor een meisjesveulen. En inderdaad zijn de Filly Fairies betoverende veulentjes.

Hieronder vind je aanbiedingen van deze Filly paardjes en van ander Filly speelgoed.


Filly Fairy droomkasteel
Heel leuk is het Filly Fiary droomkasteel. Het Filly kasteel is een betoverend sprookjeskasteel met een mooi balkon en vele kamers waar je met de Filly Fiaries paardjes in kunt spelen. Het is een heerlijk kitscherig droompaleis met glinsterende Swarovski kristallen.


Via een druk op het kroontje gaat de magische poort van het Filly Fiary kasteel open. En als het donker wordt, dan wordt het echt een sprookjeskasteel. Met licht en geluid

Filly Fairy speelgoed is heel leuk speelgoed voor meisjes. Filly speelgoed wordt gemaakt door de bekende speelgoed fabrikant Simba. 

Zie ook:
Onderwerp:
Filly Fairies zijn speelfiguurtjes in de vorm van paardjes. Deze Filly paardjes wonen in een kasteel en hebben nog meer bijzondere eigenschappen. Kijk hier boven voor aanbiedingen van de Fairy paardjes, het Filly Fairy kasteel en meer Filly speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.