Littlest PetShop speelgoed (tips en aanbiedingen)

Aanbiedingen van al het leuke Littlest PetShop speelgoed en tips en informatie over alles van Littlest Pet Shop.

Littlest PetShop speelgoed


Littlest PetShop (Littlest Pet Shop) is één van de meest uitgebreide series speelgoed poppetjes. Er zijn inmiddels meer dan 1.000 verschillende van deze troeteldieren, Littlest PetShop figuurtjes en ontelbare LPS accessoires.

De standaard Littlest PetShop huisdieren zijn klein en van kunststof. Je kunt deze speelgoed dieren en speelgoed figuren sparen en er een hele Littlest PetShop speelwereld mee bouwen.

Er is echter in navolging van de kunststof diertjes en poppetjes nog veel meer Littlest PetShop speelgoed in de speelgoedwinkel gekomen, waaronder ook pluche Littlest PetShop knuffeldieren, speelsets, spellen. boeken en veel meer. Hieronder vind je al dit Littlest Petshop speelgoed goedkoop.Littlest Pet Shop speelgoed
Littlest Pet Shop speelgoed

Wat is Littlest PetShop?

De Littlest Pet Shop diertjes zijn leuke lieve verschijningen met vertederend grote ogen, zoals in een Japanse tekenfilm. Er zijn talloze pets (huisdieren) zoals honden, katten, konijnen, muizen en hamsters, maar ook tijgers, apen en schildpadden. 

Met deze Littlest Pet Shop speelgoed dieren kun je spelen met vele speelsets zoals een hamsterspeeltuin, een reddingscentrum, een clubhuis, een theater, een privé vliegtuig en veel meer.

Er zijn talloze dieren als Pet beschikbaar, honden en katten natuurlijk, maar ook een schildpad, aap. konijn, tijger, hamster en een ontelbare hoeveelheid andere dieren. Met deze Littlest PetShop dieren kun je niet alleen spelen, je kunt het LPS speelgoed ook sparen.

Maar spelen is natuurlijk het leukst. Bij het Littlest PetShop speelgoed kun je tal van leuke accessoires bij kopen om er leuk mee te spelen.


Het ontstaan van Littlest PetShop

Littlest PetShop is een serie speelgoed van Hasbro. Speelgoed fabrikant Hasbro is echter niet de bedenker van Littlest PetShop.


Het LPS speelgoed werd begin jaren 90 voor het eerst door speelgoed-fabrikant Kenner op de markt gebracht. In 1995 werd er om het Littlest Petshop speelgoed te promoten een televisieserie over het speelgoed uitgebracht.

De grote doorbraak van het Littlest PetShop speelgoed kwam na de overname door speelgoed-gigant Hasbro. Hasbro is tevens fabrikant van bekend speelgoed als Playskool, Tonka, Transformers, Play Doh en heel veel spellen zoals Cluedo, Levensweg, Monopoly, Risk, Pictionary, Trival Pursuit, Vier op een rij, Zeeslag en Scrabble.

Dat resulteerde tot een enorm aanbod aan Littlest Petshop poppetjes, speelgoed, spellen en andere LPS producten. Inmiddels wordt er naast de Littlest Pet Shop poppetjes nog veel meer Littlest PetShop speelgoed uitgebracht , waaronder ook computerspellen voor spelcomputers als de Nintendo DS, Microsoft Wii en Sony Playstation.

Bekijk hier de Littlest Petshop televisieserie online

Hieronder kun je online de Littles Petshop serie in het Nederlands kijken.Zie ook: 


Samenvatting:
Littlest PetShop (LPS) is leuk speelgoed van Hasbro bestaande uit speelgoed dieren, speelgoed figuurtjes en speelsets in een schattige cartoon achtige stijl. Littlest PetShop is leuk om mee te spelen, maar ook om te sparen / verzamelen. Er zijn ook veel leuke Littlest PetShop artikelen te koop. Kijk hier boven voor aanbiedingen van al het leuke Littlest PetShop speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.