Littlest Pet Shop speelgoed

Littlest Pet Shop is één van de meest uitgebreide series speelgoed poppetjes. Er zijn inmiddels meer dan 1.000 verschillende van deze troeteldieren en ontelbare accessoires.De standaard Littlest Pet Shop zijn klein en van kunststof. Je kunt ze sparen en er een hele Littlest Pet Shop speelwereld mee bouwen.

Er is echter in navolging van de kunststof poppetjes nog veel meer Littlest Pet Shop speelgoed in de speelgoedwinkel gekomen, waaronder ook pluche Littlest Pet Shop knuffeldieren.

Kijk hier voor aanbiedingen van het leukste Littlest Pet Shop speelgoed

Littlest Pet Shop dieren worden gekenmerkt door een schattige verschijning en mooie grote ogen. Er zijn talloze dieren als Pet beschikbaar, honden en katten natuurlijk, maar ook een schildpad, aap. konijn, tijger, hamster en een ontelbare hoeveelheid andere dieren. Deze Littlest Pet Shop dieren kun je sparen, en je kunt er tal van leuke accessoires bij kopen om er leuk mee te spelen.


Het ontstaan van Littlest Pet Shop
Littlest Pet Shop is een serie speelgoed van Hasbro. Hasbro is echter niet de bedenker van Littlest Pet Shop. Dit speelgoed werd begin jaren 90 voor het eerst door speelgoed-fabrikant Kenner op de markt gebracht. In 1995 werd er ter ondersteuning een televisieserie over het speelgoed uitgebracht. De grote doorbraak van het Littlest Pet Shop speelgoed kwam na de overname door speelgoed-gigant Hasbro. Inmiddels wordt er naast de Littlest Pet Shop poppetjes nog veel meer Littlest Pet Shop speelgoed uitgebracht, zoals computerspellen voor de DS, Wii en Playstation 3.

Zie ook: Meer knuffels en knuffeldieren en meer leuk speelgoed om te verzamelen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.