Littlest PetShop speelgoed

Littlest PetShop is één van de meest uitgebreide series speelgoed poppetjes. Er zijn inmiddels meer dan 1.000 verschillende van deze troeteldieren, Littlest PetShop figuurtjes en ontelbare LPS accessoires.

Littlest Petshop speelgoed


De standaard Littlest PetShop huisdieren zijn klein en van kunststof. Je kunt deze speelgoed dieren en speelgoed figuren sparen en er een hele Littlest PetShop speelwereld mee bouwen.

Er is echter in navolging van de kunststof diertjes en poppetjes nog veel meer Littlest PetShop speelgoed in de speelgoedwinkel gekomen, waaronder ook pluche Littlest PetShop knuffeldieren.

Kijk hier voor aanbiedingen van het leukste Littlest PetShop speelgoed

Littlest Pet Shop dieren worden gekenmerkt door een schattige verschijning en mooie grote ogen. De stijl van Littlest PetShop is te vergelijken met die van Japanse tekenfilms en Japanse cartoons.

Er zijn talloze dieren als Pet beschikbaar, honden en katten natuurlijk, maar ook een schildpad, aap. konijn, tijger, hamster en een ontelbare hoeveelheid andere dieren. Deze Littlest PetShop dieren kun je sparen, en je kunt er tal van leuke accessoires bij kopen om er leuk mee te spelen.


Het ontstaan van Littlest PetShop
Littlest PetShop is een serie speelgoed van Hasbro. Hasbro is echter niet de bedenker van Littlest PetShop. 

Het LPS speelgoed werd begin jaren 90 voor het eerst door speelgoed-fabrikant Kenner op de markt gebracht. In 1995 werd er ter ondersteuning een televisieserie over het speelgoed uitgebracht. 

De grote doorbraak van het Littlest PetShop speelgoed kwam na de overname door speelgoed-gigant Hasbro. Inmiddels wordt er naast de Littlest Pet Shop poppetjes nog veel meer Littlest PetShop speelgoed uitgebracht, zoals computerspellen voor spelcomputers als de Nintendo DS, Microsoft Wii en Sony Playstation.

Zie ook: Meer knuffels en knuffeldieren en meer leuk speelgoed om te verzamelen


Samenvatting:
Littlest PetShop is leuk speelgoed van Hasbro bestaande uit speelgoed dieren, speelgoed figuurtjes en speelsets in een schattige cartoon achtige stijl. Littlest PetShop is leuk om mee te spelen, maar ook om te sparen / verzamelen. Er zijn ook veel leuke Littlest PetShop artikelen te koop. Kijk hier boven voor aanbiedingen van al het leuke Littlest PetShop speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.