My Magical Mermaid. Echt zwemmende zeemeermin

Informatie en aanbieding van My Magical Mermaid. Dit is leuk zeemeermin speelgoed dat echt kan zwemmen.

My Magical Mermaid is leuk nieuw speelgoed van Zuru (in Nederland uitgebracht door Goliath). Het is een serie zeemeerminnen die echt kunnen zwemmen. Echt zwemmend zeemeermin speelgoed. Dat is nog eens wat anders dan een goudvis!

My Magical Mermaid zeemeermin speelgoed

Raak de My Magical Mermaid zeemeermin zacht aan en ze komt tot leven. Ze begint te zwemmen zodra ze in het water duikt. Het is net een magische show als je de My Magical Mermaid zeemeermin ziet zwemmen. Op en neer gaat ze met de stroom, en sierlijk gaat ze door het water.

Laat de My Magical Mermaid zeemeermin in een bad zwemmen, in een grote vaas, in een aquarium of in een zwembad, maar helemaal leuk is het als je er de Water Wonderland speelset bij aanschaft. Dit is een verlichte cylinder met water waarin één of meerdere My Magical Mermaids kunnen rondzwemmen. Sprookjesachtig mooi als het donker is, kijk maar eens naar de video hieronder.

De My Magical Mermaids zijn hier onder goedkoop online te koop. Je kunt er kiezen uit meerdere echt zwemmende zeemeerminnen.
Onderwerp
Het My Magical Mermaid zeemeermin speelgoed van Hasbro is een echt zwemmende zeemeermin. Er zijn meerdere van deze echt zwemmende zeemeerminnen te koop. Kijk hier voor aanbiedingen van deit echt zwemmende zeemeermin speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.