Brickadoo: Echt bouwen met steen en cement

Echt een huis bouwen met stenen en cement, dat doe je met Brickadoo! Kinderen kunnen met Brickadoo een echt huis, kasteel, winkel of ander gebouw bouwen.

Brickadoo huisje metselen speelgoed

Een echt huis met stenen muren, houten ramen, houten deuren en cement. Een echt huis... maar dan heel klein.

Herbruikbaar, keer op keer bouwen

Met Brickadoo bouw je je huis keer op keer op nieuw. Telkens weer anders, telkens weer nieuw. Want de Brickadoo bouwstenen zijn keer op keer te gebruiken. Het cement lost namelijk in water op!

Hier koop je goedkoop Brickadoo online

Brickadoo is voordelig online te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Brickadoo voor de prijzen van dit originele bouwspeelgoed. Je vindt daar ook aanbiedingen van vergelijkbaar bouwspeelgoed van andere merken zoals Teifoc.

Brickadoo huis bouwen speelgoed
Brickadoo huis bouwen speelgoed


Brickadoo bouwdozen

Brickadoo levert verschillende bouwdozen. Diverse huizen, maar ook een tankstation, een Brickadoo brandweerkazerne, een treinstation, een supermarkt, een pizzeria, enz. Genoeg voor een heel Brickadoo City.

En wat dacht je van het Brickadoo kasteel of het spookhuis. Met Brickadoo is heel veel mogelijk!

Naast bouwsteentjes en een bodemplaat bevat een Brickadoo bouwdoos ook een troffeltje en een mengkom. 

Uitdrukbare figuurtjes en extra bouwmaterialen makken het Brickadoo pakket compleet. De bodemplaten van de verschillende Brickadoo-pakketten sluiten perfect op elkaar aan zodat er een prachtige Brickadoo Stad gebouwd kan worden.


Deze ECHTE bouwstenen zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Onderwerp:
Met Brickadoo kun je een huisje of ander gebouw metselen. Bouw een speelgoedhuisje met cement en steen.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.