Opmaakpop en kaphoofd

Kappen en opmaken, welk meisje houdt er nou niet van. Maar soms is het bij kleine meisjes beter dat ze zich op een pop uitleven in plaats van op hun eigen haar en gezicht. Een opmaakpop of kaphoofd is dan ideaal speelgoed.Vaak is het kaphoofd en de opmaakpop gecombineerd. Het betreft dan een poppenhoofd met mooi haar dat gestyled kan worden en op het gezicht van de pop kun je makeup aanbrengen.


Wat kan je met een opmaakpop / kaphoofd?

Een goede opmaakpop / kaphoofd wordt geleverd met veel leuke haaraccessoires en kammetjes, borstels, make-up en meer. Natuurlijk kun je ook je eigen haarspulletjes en makeup bij de opmaakpop gebruiken.

Op een goede opmaakpop en kaphoofd kunnen meiden hun fantasie helemaal loslaten. Het haar föhnen, stijlen, in de krul zetten of een mooie vlecht maken. Je uitleven met haarklemmetjes, elastiekjes, kralen en zelfs extensions. En tot slot de pop mooi in de makeup zetten.

De beste opmaakpoppen

Populair is de opmaakpop van Baby Born (foto), maar ook poppenfabrikanten als Steffi, Barbie en Theo Klein maken prachtige opmaakpoppen en kaphoofden die tegen een lage prijs worden aangeboden. Kijk maar bij de onderstaande links:


In het overzicht met alle kaphoofden vind je circa 150 van deze kaphoofden en opmaakhoofden. Vooral het aanbod aan kaphoofden is enorm. Je komt er deze kaphoofden onder vele benamingen tegen, men spreekt niet alleen over kaphoofd, maar ook over kappershoofd, stylinghoofd, stylingpop, kappop. kapkop, oefenhoofd en oefenpop, maar het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde, poppenhoofden met mooi lang haar waarop de aspirant kapster of kapper zich uit kan leven.

Babyborn kaphoofd en opmaakhoofd

Babyborn kaphoofd / opmaakhoofd


Let op de accessoires

Natuurlijk kun je bij een kaphoofd of opmaakpop je eigen styling spulletjes gebruiken, maar het is natuurlijk ook handig als de kappop met veel passende accessoires komt zoals een borstel, haarelastiekjes, clips een haarband en veel meer. 

Kijk bij het overzicht met alle kaphoofden wat er allemaal aan kappoppen en opmaakhoofden te koop is en wat dit leuke opmaak speelgoed kost, of kijk bij de leukste opmaakpoppen en kaphoofden voor leuke voorbeelden.

Zie ook: Meer poppen tips

Foto bovenaan: Baby Born kaphoofd
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.