Kappop / kaphoofd kind. Tips en aanbiedingen

Aanbiedingen van goede kap poppen en opmaak poppen. Een kappop of opmaakpop wordt ook wel kaphoofd, make up pop of kappershoofd genoemd.


kappop opmaakpop kaphoofd speelgoed kind


Kappen en opmaken, welk meisje houdt er nou niet van. Maar soms is het bij kleine meisjes beter dat ze zich op een pop uitleven in plaats van op het eigen haar en gezicht. Een opmaakpop of kappop (kaphoofd) is dan ideaal speelgoed.

Vaak zijn bij dit speelgoed de kappop en de opmaakpop gecombineerd. Het betreft dan een poppenhoofd met mooi haar dat gestyled kan worden en op het gezicht van de pop kun je make up aanbrengen.

Wat kan je met een kappop / kaphoofd

Een goede kappop voor een kind wordt geleverd met veel leuke haaraccessoires en kammetjes, borstels, make-up en meer. Natuurlijk kun je ook je eigen haarspulletjes en makeup bij de opmaakpop gebruiken.

Op een goede kappop kunnen meiden hun fantasie helemaal loslaten. Het haar van het kaphoofd föhnen, stijlen, in de krul zetten of een mooie vlecht maken. Zich uitleven met haarklemmetjes, elastiekjes, kralen en zelfs extensions. En tot slot het poppenhoofd mooi in de makeup zetten.

De beste kappoppen

Populair is de kappop / opmaakpop van Baby Born (foto), maar ook poppenfabrikanten als Steffi, Barbie en Theo Klein maken prachtige  kaphoofden die tegen een lage prijs worden aangeboden. Kijk maar bij de onderstaande link met aanbiedingen van alle kaphoofden.


In het overzicht met alle kaphoofden vind je meer dan 150 van deze kappoppen. Veel van deze opmaakpoppen zijn ook als make up pop te gebruiken.

Je komt er deze kaphoofden onder vele benamingen tegen, men spreekt niet alleen over kaphoofd, maar ook over kappershoofd, stylinghoofd, stylingpop, kappop. kapkop, oefenhoofd en oefenpop, maar het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde, poppenhoofden met mooi lang haar waarop de aspirant kapster / kapper of aspirant make up styliste zich uit kan leven.


Babyborn kaphoofd / kappop / make up pop

Babyborn kaphoofd / kappop / make up pop

Let op de accessoires

Natuurlijk kun je bij een kaphoofd of kappop je eigen styling spulletjes gebruiken, maar het is natuurlijk ook handig als de kappop met veel passende accessoires komt zoals een borstel, haarelastiekjes, clips een haarband en veel meer. 

Kijk bij het overzicht met alle kaphoofden wat er allemaal aan kap poppen en opmaak hoofden te koop is en wat dit leuke opmaak speelgoed kost, of kijk bij de leukste opmaakpoppen en kaphoofden voor leuke voorbeelden.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Baby Born kaphoofd


Onderwerp:
Hier vind je verwijzingen naar aanbiedingen van meer dan 150 leuke opmaakpoppen en kappoppen en een overzicht met de leukste kaphoofden en opmaakhoofden. Verder geven we tips voor het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou leukste en beste opmaakpop, kappop, opmaakhoofd, kappershoofd of kaphoofd.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.