Verzamelen en schaalmodellen

Ieder speelgoed kun je verzamelen, maar sommig speelgoed is daar echt voor bedoeld. Hieronder hebben we tips voor je met betrekking tot te verzamelen speelgoed en verzamelobjecten voor kinderen.Schleich
De miniaturen van Schleich zijn bij zowel jong als oud heel gewilde verzamelobjecten. Dit zijn heel waarheidsgetrouwen schaalmodellen van hoge kwaliteit. Schleich miniaturen zijn er van alle soorten dieren maar ook van cartoonfiguurtjes en ridders.

Funko
Grappige Vinyl poppetjes. Er zijn er duizenden! Allemaal van bekende characters uit series, films, games en strips, maar ook filmsterren en popsterren. Heel leuk op jou favoriete series te sparen.

Littlest Pet Shop
De diertjes van Littlest Pet Shop behoren tot de meest populaire poppetjes om te sparen. Ze allemaal verzamelen zal niet meevallen, want er zijn inmiddels meer dan 1.000 van deze figuurtjes en het aantal neemt alleen maar toe.

Minichamps modelauto's
Minichamps maakt prachtige schaalmodellen van auto's die heel betaalbaar zijn. Hun mooie collectie bestaat uit talloze auto-modellen. Personenauto's, maar ook vrachtwagens, werkvoertuigen, Formule 1 auto's en andere racewagens. Andere goede merken die mooie modelauto's maken om te sparen zijn Bburago en Siku.

Smooshy Mushy squishies
Heerlijk geurden poppetjes die als je ze koopt onzichtbaar in een flesje zijn verborgen. Hoe zien ze er uit? Hoe ruiken ze? Heel leuk om te verzamelen, er zijn veel verschillende figuurtjes.

Sylvanian Families
Schattige diertjes als konijntjes en hamsters leven in een sprookjesachtig stadje. Breidt je stad en je verzameling inwoners steeds verder uit.

Papo schaalmodellen
De schaalmodellen van Papo doen erg aan die van Schleich denken, maar Papo miniaturen zijn minder duur. Ook Papo maakt vooral dieren op schaal na.

Bruder werkvoertuigen
Bruder maakt schaalmodellen van auto's. Maar niet zoals Minichamps en Bburago van raceauto's en personenauto's maar van werkvoertuigen als graafmachines, tractoren, kranen, takelwagens, heftrucks, vrachtwagens en bestelauto's. Een heel grote verzameling om te sparen.

LOL Surprise popjes
Een soort verrassingsei met een poppetje en accessoires. Het verrassingsei pak je in laagjes uit. Dat is al heel leuk, en er is een hele brede collectie leuke surprise popjes om te verzamelen.

Hot Wheels auto's
De speelgoedauto's van Hot Wheels zijn heel leuk om mee te spelen, maar ze zijn ook zeer populair als verzamelobjecten. Want een plank vol met deze modelauto's staat prachtig op een kinderkamer, speelkamer of hobbykamer.

Lumo Stars
Lumo Stars zijn kleine knuffeldieren. Lumo Stars zijn voordelig in aanschaf en er zijn vele tientallen Lumo knuffels te koop. Allemaal verschillende dieren, maar wel allemaal even lief, zacht en knuffelbaar om te zien. Download de app, en je kunt nog meer met je Lumo Stars.

Smurfen
Smurfen zijn van die wezentjes waar je gewoon geen hekel aan kunt hebben. Tenminste als we Brilsmurf even buiten beschouwing laten. Smurfen poppetjes zijn dan ook superleuk om te sparen. En er zijn inmiddels heel veel van deze poppetjes om te verzamelen. Je verzameling Smurfen kun je eventueel nog uitbreiden met smurfenhuisjes voor een echt smurfendorp.

3D puzzels / schaalmodellen
Ook leuk om te verzamelen zijn deze 3D schaalmodellen die je zelf nog wel even in elkaar moet zetten. Historische gebouwen en bekende gebouwen, maar ook auto's, dieren en objecten.

Revell schaalmodellen
Ook de Revell schaalmodellen moet je eerst nog even in elkaar zetten voor je ze kunt uitstallen. Revell is wereldberoemd geworden met bouwpakketten van vliegtuigen, maar ze maken ze tegenwoordig ook van auto's, schepen, helicopters, ruimteschepen, militaire voertuigen en veel meer. Je hebt vandaag de dag de keuze uit vele honderden bouwpakketten.

Num Noms
Hoe kun je Num Noms beschrijven? Als een mix van cupcake en een schattig diertje die een lekkertje geurtje afgeven. Door deze Num Noms te combineren kun je ook hun geuren combineren. Je moet het maar bedenken!

Ook om te sparen

En zo is er nog veel meer speelgoed om te sparen. Hieronder nog wat tips. Klik op de titel voor alle informatie.


Meer tips: leukste speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.