Vtech Little Love: Pop die kan praten, lopen en veel meer

Vtech Little Love is een serie interactieve poppen. Het zijn poppen die kunnen praten, lopen, kruipen, zingen, spelen en veel meer.
Vtech Little Love pop die kan praten en lopen

De mogelijkheden verschillen per Vtech Little Love pop, maar al deze babypoppen hebben veel mogelijkheden en zijn heerlijk poppen speelgoed om mee te spelen.

De mogelijkheden verschillen per babypop, want het betreft poppen van baby's in verschillende leeftijden. De ene pop kan lopen, de andere pop alleen kruipen. 

Maar met al deze poppen kun je echt moedertje of vadertje spelen, en leuke spelletjes doen. Vooral kiekeboe spelen is favoriet bij een Vtech Little Love pop, want dit zijn interactieve poppen die reageren op het geen je doet.

Kijk hier onder voor de verschillende Vtech Little Love poppen, en hun mogelijkheden zoals praten, zingen, lopen en kruipen..Bij de bovenstaande aanbiedingen van poppen vind je een uitgebreide beschrijving waarin je precies kunt lezen wat iedere pop kan. Is het een pop die kan praten , kan zingen, of alleen geluid kan maken? Is het ene pop die kan lopen of alleen kruipen? Hoe interactief is de pop? Bij de beschrijvingen vind je de mogelijkheden van elke babypop.

En natuurlijk kun je al deze interactieve, bewegende, pratende en / of lopende poppen daar goedkoop online kopen.Vtech interactieve pop

De Little Love poppen worden gemaakt door Vtech. Vtech is een bekende fabrikant van elektronisch speelgoed zoals laptops en camera's voor kinderen, maar ook poppen met ingebouwde intelligentie zoals die uit de Vtech Little Love serie.

Zie ook:

Onderwerp:
Vtech Little Love is een serie poppen speelgoed die bestaat uit interactieve poppen. De mogelijkheden van deze babypoppen verschilt, maar kenmerken van veel Little Love poppen zijn dat ze kunnen praten, lopen, zingen, kruipen en spelen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.