Vtech Little Love Lisa pop. Kan praten, dansen, zingen en lopen.


Vtech Little Love Lisa is een slimme pop waarmee je ECHT moedertje kunt spelen. De pop Lisa kan praten, zingen, dansen, spelletjes doen, en zelfs kruipen en een beetje lopen!

Want de Vtech Little Love pop Lisa kun je stapje voor stapje leren lopen. Deze pop leert net zoals een echte baby alles stapje voor stapje, en met de nodige hulp van haar (poppen)moeder. Het lopen bijvoorbeeld begint met kruipen, dan staan, en met vallen en opstaan leert de Lisa pop lopen. En trots dat je dan als poppenmoeder bent!


Vtech Little Love Lisa is online te koop. Kijk hier onder om de Lisa pop, en andere Little Love poppen tegen de laagste prijs te kopen.

Vtech is een bekende fabrikant van elektronisch speelgoed zoals laptops en camera's voor kinderen, maar ook poppen met ingebouwde intelligentie zoals die uit de Vtech Little Love serie. Deze serie begon met interactieve baby poppen die kunnen praten, met Lisa gaan ze (letterlijk) een stapje verder.

De zingende, pratende, spelende, kruipende en lopende Little Love Lisa pop is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015. Het is bijzonder leuk speelgoed voor meisjes. Origineel en een plezier om mee te spelen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.