Vtech Little Love: Pop die kan praten, lopen en veel meer

Vtech Little Love is een serie interactieve poppen. Het zijn poppen die kunnen praten, lopen, kruipen, zingen, spelen en veel meer.
Vtech Little Love pop die kan praten en lopen

De mogelijkheden verschillen per Vtech Little Love pop, maar al deze babypoppen hebben veel mogelijkheden en zijn heerlijk poppen speelgoed om mee te spelen.
De mogelijkheden verschillen per babypop, want het betreft poppen van baby's in verschillende leeftijden. De ene pop kan lopen, de andere pop alleen kruipen. 

Maar met al deze poppen kun je echt moedertje of vadertje spelen, en leuke spelletjes doen. Vooral kiekeboe spelen is favoriet bij een Vtech Little Love pop, want dit zijn interactieve poppen die reageren op hetgeen je doet.Aanbiedingen van Vtech Little Love poppen

Kijk hier onder voor de verschillende Vtech Little Love poppen, en hun mogelijkheden zoals praten, zingen, lopen en kruipen..
Aanbiedingen andere poppen die kunnen praten, lopen en zingen

Maar Vtech is niet de enige fabrikant die poppen maakt die kunnen praten en lopen. Je hebt ook nog de populaire BabyBorn pop en minder bekende Baby Charlene pop van Bayer, de Baby Annabell pop en pratende babypoppen van o.a. Llorens, Simba en Klein. 

Hieronder vind je aanbiedingen van al deze, en meer, poppen die kunnen praten, zingen en soms ook lopen en dansen.


Bij de bovenstaande aanbiedingen van poppen vind je een uitgebreide beschrijving waarin je precies kunt lezen wat iedere pop kan. Is het een pop die kan praten , kan zingen, of alleen geluid kan maken? Is het ene pop die kan lopen of alleen kruipen? Hoe interactief is de pop? Bij de beschrijvingen vind je de mogelijkheden van elke babypop.

En natuurlijk kun je al deze interactieve, bewegende, pratende en / of lopende poppen daar goedkoop online kopen.

Kinderen zijn dol op een pop die meer kan dan alleen liggen en zitten, maar bijvoorbeeld ook kan praten, zingen, lopen en / of dansen. Vooral als de pop dan ook nog interactief is en reageert op wat de poppenmoeder of poppenvader doet.

Vtech interactief speelgoed

De Little Love poppen worden gemaakt door Vtech. Vtech is een bekende fabrikant van elektronisch speelgoed zoals laptops en camera's voor kinderen, maar ook poppen met ingebouwde intelligentie zoals die uit de Vtech Little Love serie.

Vaak is Vtech speelgoed interactief speelgoed. De poppen en ander speelgoed beschikt over sensoren en reageert met geluid of bewegingen op hetgeen het spelende kind met de pop of ander speelgoed doet.

Zie ook:

Onderwerp:
Vtech Little Love is een serie poppen speelgoed die bestaat uit interactieve poppen. De mogelijkheden van deze babypoppen verschilt, maar kenmerken van veel Little Love poppen zijn dat ze kunnen praten, lopen, zingen, kruipen en spelen. Ook hebben we hier aanbiedingen van andere poppen die kunnen praten, lopen, zingen, dansen enz.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.