Papo miniaturen (alternatief voor Schleich)

Papo is een merk speelgoed dat sterk aan het meer bekende Schleich doet denken. Ook Papo maakt miniaturen. Vooral veel op schaal nagemaakte dieren, maar ook dino's, ridders, piraten, sprookjesfiguren en fantasie-wezens.


Het aanbod aan Papo miniaturen is erg groot en heel divers. En er zijn ook prachtige gebouwen zoals kastelen te koop om je eigen Papo fantasiewereld te scheppen.
Zo kun je een dierentuin kopen voor al je leeuwen, olifanten, stokstaartjes, apen, beren en andere dierentuindieren. Of een piratenschip of een heus eiland voor je collectie zeerovers. Voor de boerderijdieren is er een Papo boerderij, voor de paarden een manage, voor de ridders een kasteel en voor de zieke miniatuur dieren een dierenhospitaal. En zo zijn er nog veel meer Papo werelden te creƫren!


Kijk vooral eens bij het aanbod aan Papo speelgoed wat dit merk allemaal aan miniaturen te bieden heeft. Evenals de miniaturen van Schleich zijn de Papo figuren en dieren niet echt goedkoop maar ze zien er waanzinnig mooi uit en het is bijzonder verslavend om deze miniaturen te sparen.Zie ook: Meer tips verzamelen en schaalmodellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.