Stikbot Zanimation Studio. Zelf een animatie film maken

Zelf een animatie film maken? Dat kan met je smartphone en Stikbot Zanimation Studio. Dit is heel leuk en uniek speelgoed.

Stikbot Zanimation Studio. Zelf een animatie film maken

Stikbot Zanimation Studio is heel bijzonder, en heel bijzonder leuk speelgoed. Met Stikbot Zanimation Studio en je smartphone maak je je eigen animatiefilm! Er wordt zelfs een groen scherm meegeleverd zodat je de Stikbots voor iedere achtergrond kunt plaatsen. Heel origineel speelgoed!

Kijk op Youtube of andere social media bij de hashtach #stikbot en zie wat er allemaal voor moois er met Stikbot Zanimation Studio gemaakt wordt. Het is de nieuwste video-sensatie op internet. Het pakket komt met een app voor je smartphone (Android en iOS) en 2 Stikbots. Zet de Stikbots in een positie, maak een foto, verstel hem ietsje en maak weer een foto. Bij tien foto's per seconde krijg je een vloeiende beweging die niet van een goede animatiefilm is te onderscheiden.


En helemaal leuk wordt het als je het groene scherm gebruikt. Je kan dan allemaal achtergronden gebruiken. Net echt!

Kijk bij de aanbiedingen van Stikbot om deze animatie-studio te kopen. Je hebt Stikbot Zanimation Studio en het goedkopere Stikbot Studio. De laatste mist echter het groene scherm. We adviseren daarom Stikbot Zanimation Studio.


Stikbot Zanimatio Studio was eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Zie ook: Meer tips creatief speelgoed

Onderwerp:
Maak zelf een animatie film met je mobiele telefoon (smartphone) en Stikbot Zanimatio Studio. Dit pakket bevat als voor het zelf maken van een animatiefilm, inclusief een green screen voor special effects.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.