De leukste opmaakpoppen (kappop, kaphoofd)

Baby Born opmaakpop kappop make up pop

Opmaakpop, kappop, kaphoofd, het is allemaal een benaming voor hetzelfde speelgoed, een poppenhoofd waarop kinderen zich met make-up en haarverzorgingsproducten kunnen uitleven. Hier kijken we naar de leukste van deze opmaakpoppen.

Hieronder vind je een kleine greep uit het grote aanbod aan leuke opmaakpoppen, kappoppen en make up poppen. In het onderstaande opmaakpop / kappop overzicht vind je al deze opmaak poppen voor een kind. Meer dan 150!


In dit overzicht staan niet alleen alle gegevens en veel foto's van alle opmaak poppen, maar ook alle laagste prijzen.

Hieronder vind je enkele van de leukste opmaak poppen.

Bayer Charlene Supermodel kaphoofd

Bayer maakt mooie kaphoofden en make up poppen zoals deze Charlene Supermodel. De 27 centimeter hoge Charlene wordt geleverd met veel leuke accessoires op haar op te maken en van mooie kapsels te voorzien.

Opmaakpop kappop Bayer
Opmaakpop / kappop Bayer


Dit kaphoofd is van hoge kwaliteit en ziet er mooi en levensecht uit. Kinderen kunnen er lang mee zoet zijn en deze kappop keer op keer van een nieuwe look voorzien.


Our Generation opmaakpop Trista

Trista van Our Generation is een opmaakpop die je kunt kappen en opmaken. Daarvoor worden bij de opmaak pop leuke accessoires meegeleverd zoals haarbanden met strikjes, diverse clipjes, en een sprayflesje, glittergel, schuifspeldjes, een kam, stickers en een boekje met tips voor haarstyling.


Make up pop  / opmaakpop kind Trista


Maar natuurlijk kan een kind ook de eigen spulletjes gebruiken om deze kappop / makeup pop mooi te maken.

Baby born Sister Styling kaphoofd

Sister Styling is een leuk kaphoofd van het bekende poppenmerk Baby Born. Je kunt dit kaphoofd stylen, van make up voorzien en natuurlijk kappen. Geef deze kappop mooie haarstrengen, vlechten of een ander mooi kapsel.

Baby Born opmaakpop / kaphoofd / make up pop

Baby Born opmaakpop / kaphoofd kind


Ook bij deze opmaakpop worden vele accessoires meegeleverd om alle soorten kapsels te maken evenals glitters en make-up. Het gaat om 23 accessoires waarmee stylisten in de dop zich helemaal kunnen uitleven op deze 27 centimeter hoge Baby Born makeup pop.

Theo Klein opmaakpop

Deze opmaakpop van Theo Klein geeft je veel waar voor je geld. Bij deze opmaakpop krijg je niet alleen een heel mooi opmaakhoofd met veel accessoires.
Kappop kind / opmaak pop Theo Klein


Dit kaphoofd is met 30 centimeter iets hoger dan bovenstaande hoofden en de 27 delige set biedt heel veel mogelijkheden voor opmaken, wassen en kappen.

Meer leuke opmaakpoppen

Kijk bij opmaakpoppen en kaphoofden voor meer leuke poppenhoofden om te kappen en op te maken.

Zie ook: Meer tips poppen
Foto bovenaan: Baby Born


Samenvatting:
Een opmaakpop is poppenhoofd dat kinderen zelf kunnen opmaken en kappen. Een opmaak pop wordt ook wel kaphoofd, kappop, makeup pop (make up pop) of opmaakhoofd genoemd. Kijk hier boven voor voorbeelden van de leukste opmaakpoppen / kappoppen / make up poppen. Aanbiedingen van alle opmaakpoppen en kaphoofden vind je bovenaan. Kijk daar voor je beste opmaakpop , kappop. opmaakhoofd, kaphoof, makeup hoofd.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.