De leukste opmaakpoppen (kappop, kaphoofd)


Opmaakpop, kappop, kaphoofd, het is allemaal een benaming voor hetzelfde speelgoed, een poppenhoofd waarop kinderen zich met make-up en haarverzorgingsproducten kunnen uitleven. Hier kijken we naar de leukste van deze opmaakpoppen.


Our Generation opmaakpop Trista

Trista van Our Generation is een opmaakpop die je kunt kappen en opmaken. Daarvoor worden naast het opmaakhoofd zelf leuke accessoires meegeleverd zoals haarbanden met strikjes, diverse clipjes,e en sprayflesje, glittergel, schuifspeldjes, een kam, stickers en een boekje met tips voor haarstyling.


Maar natuurlijk kun je ook je eigen spulletjes gebruiken om deze kappop mooi te maken.

Baby born Sister Styling kaphoofd

Sister Styling is een leuk kaphoofd van het bekende poppenmerk Baby Born. Je kunt dit kaphoofd stylen, van make up voorzien en natuurlijk kappen. Geef deze kappop mooie haarstrengen, vlechten of een ander mooi kapsel.


Ook bij deze opmaakpop worden vele accessoires meegeleverd om alle soorten kapsels te maken evenals glitters en make-up. Het gaat om 23 accessoires waarmee stylisten in de dop zich helemaal kunnen uitleven op deze 27 centimeter hoge Baby Born makeup pop.

Bayer Charlene Supermodel kaphoofd

Ook Bayer maakt mooie kaphoofden zoals deze Charlene Supermodel. De 27 centimeter hoge Charlene wordt geleverd met veel leuke accessoires op haar op te maken en van mooie kapsels te voorzien.


Dit kaphoofd is van hoge kwaliteit en ziet er mooi en levensecht uit. Kinderen kunnen er lang mee zoet zijn en deze pop keer op keer van een nieuwe look voorzien.

Theo Klein opmaakpop

Deze opmaakpop van Theo Klein geeft je veel waar voor je geld. Voor een lage prijs krijg je een heel mooi opmaakhoofd met veel accessoires.
Dit kaphoofd is met 30 centimeter iets hoger dan bovenstaande hoofden en de 27 delige set biedt heel veel mogelijkheden voor opmaken, wassen en kappen.

Meer leuke opmaakpoppen

Kijk bij opmaakpoppen en kaphoofden voor meer leuke poppenhoofden om te kappen en op te maken.

Zie ook: Meer tips poppen
Foto bovenaan: Baby Born


Onderwerpen:
Opmaakpop, kappoppen, kaphoofd, opmaakpop, hoofd opmaken speelgoed, kappop, kaphoofden, opmaakpoppen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.