De leukste opmaak poppen (make up pop, opmaakpop)

Een make up pop (opmaakpop, kaphoofd) is een poppenhoofd die een kind helemaal kan opmaken. Hier aanbiedingen van de beste opmaakpoppen.

Baby Born opmaakpop kappop make up pop

Opmaakpop, kappop, kaphoofd, make up pop, stylinghoofd het is allemaal een benaming voor hetzelfde speelgoed, een poppenhoofd waarop kinderen zich met make-up en haarverzorgingsproducten kunnen uitleven. Hier kijken we naar de leukste van deze make up poppen.

Hieronder vind je een kleine greep uit het grote aanbod aan leuke opmaakpoppen, kappoppen en make up poppen. Make up pop aanbiedingen

In het onderstaande opmaakpop / make up pop overzicht vind je al deze opmaak poppen voor een kind. Meer dan 150 make-up poppen!


In dit overzicht staan niet alleen alle gegevens en veel foto's van alle opmaak poppen, maar ook  reviews met voordelen en nadelen en de laagste prijs van iedere make up pop.

Hieronder vind je enkele van de leukste opmaak poppen.
Bayer Charlene Supermodel kaphoofd

Bayer maakt mooie kaphoofden en make up poppen zoals deze Charlene Supermodel. De 27 centimeter hoge Charlene opmaak pop wordt geleverd met veel leuke accessoires op haar op te maken en van mooie kapsels te voorzien.

Opmaakpop make up pop Bayer
Opmaak pop / make up pop kind Bayer


Dit kaphoofd is van hoge kwaliteit en ziet er mooi en levensecht uit. Kinderen kunnen er lang mee zoet zijn en deze opmaak pop keer op keer van een nieuwe look voorzien.Our Generation opmaakpop Trista

Trista van Our Generation is een opmaakpop die je kunt kappen en opmaken. Daarvoor worden bij de opmaak pop leuke accessoires meegeleverd zoals haarbanden met strikjes, diverse clipjes, en een sprayflesje, glittergel, schuifspeldjes, een kam, stickers en een boekje met tips voor haarstyling voor de make up pop.

Opmaak pop / make up pop kind Trista

Make up pop  / opmaakpop kind Trista


Maar natuurlijk kan een kind ook de eigen spulletjes gebruiken om deze kappop / makeup pop mooi te maken.Baby Born Sister Styling kaphoofd

Sister Styling is een leuk make up hoofd van het bekende poppenmerk Baby Born. Je kunt dit kaphoofd / make up hoofd stylen, van make up voorzien en natuurlijk kappen. Geef deze opmaakpop mooie haarstrengen, vlechten of een ander mooi kapsel.

Baby Born opmaakpop / kaphoofd / make up pop

Baby Born opmaakpop / make up pop kind


Ook bij deze opmaak pop worden vele accessoires meegeleverd om alle soorten kapsels te maken evenals glitters en make-up. Het gaat om 23 accessoires waarmee stylisten in de dop zich helemaal kunnen uitleven op deze 27 centimeter hoge Baby Born makeup pop.Theo Klein make-up pop

Deze opmaakpop van Theo Klein geeft je veel waar voor je geld. Bij deze opmaakpop krijg je niet alleen een heel mooie make up pop voor een kind, maar ook heel veel accessoires op het make up hoofd mee op te maken.
Kappop kind / opmaak pop Theo Klein


Dit kaphoofd is met 30 centimeter iets hoger dan bovenstaande hoofden en de 27 delige set biedt heel veel mogelijkheden voor opmaken, wassen en kappen.

Meer leuke opmaakpoppen

Kijk bij de leukste kaphoofden voor meer leuke poppenhoofden om te kappen en met make up op te maken.

Zie ook: Meer tips poppen
Foto bovenaan: Baby Born make up pop


Samenvatting:
Een opmaakpop is poppenhoofd dat kinderen zelf kunnen opmaken en kappen. Een opmaak pop wordt ook wel kaphoofd, kappop, makeup pop (make up pop) of opmaakhoofd genoemd. Kijk hier boven voor voorbeelden van de leukste opmaak poppen / kappoppen / make up poppen. Aanbiedingen van alle opmaakpoppen en kaphoofden vind je bovenaan. Kijk daar voor je beste opmaakpop , kappop. opmaakhoofd, kaphoof, makeup hoofd.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.