Groovy Girls. Unieke poppen.

Groovy Girls zijn heerlijk zachte popjes met een eigen karakter en een eigen stijl. Ze zijn heel populair als speelgoed bij jonge meisjes, maar je kunt ze ook sparen.Er zijn tientallen verschillende Groovy Girl poppen te koop, maar ook knuffeldieren en vele accessoires. Maak hier kennis met de Groovy Girls.

Sinds hun geboorte in 1998 zijn de Groovy Girls populair over de hele wereld. Het zijn zachte knuffelbare poppen. Wat de Groovy Girls vooral uniek maakt is hun unieke karakter. Iedere Groovy Girls is anders. Ze hebben hun eigen haarstijl, tint huidskleur en hun eigen outfit. Zoals ieder kind uniek is, zo zijn Groovy Girls poppen dat ook.

Kijk hier voor aanbiedingen van de Groovy Girls en accessoiresDoor hun unieke eigenschappen moedigen de Groovy Girls de persoonlijke smaak, eigen identiteit en het zelfvertrouwen van hun poppenmoeder aan. Kinderen die met de poppen spelen zijn onwetend van deze educatieve waarde, voor hen zijn de Groovy Girls vooral leuke lieve poppen waarmee ze heerlijk kunnen spelen.

Naast de poppen zelf bestaat de Groovy Girl speelgoed serie uit vele accessoires zoals Groovy Girl knuffelbeesten, kleding, voertuigen en meubels. Ook deze Groovy Girl accessoires zijn gemaakt van zacht stof, een heel ander verhaal dan bij 'harde' poppen als Barbie.


Ook de serie Groovy Girls poppen is erg uitgebreid. Er zijn er tientallen die luisteren naar namen als Inez, Iku, Irina, Isadora, Inga, Fleurabella, Fayla, Seraphina, Belisima, Ariana, Denell, Dhara, Maddie, Darise en veel meer. Natuurlijk kun je al deze Groovy Girls sparen. Daarvoor heeft fabrikant Manhattan Toy een handige standaard gemaakt waarmee je de poppen rechtop kunt zetten.

Kijk bij de boven genoemde aanbiedingen voor de leukste Groovy Girls voor weinig geld.

Kijk hier voor meer leuke poppen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.