Puky loopfiets, loopauto, driewieler, step en skelter

Puky staat vooral bekend om de Puky loopfiets, maar ze maken ook ander speelgoed zoals een Puky loopauto, skelter, driewieler of step.

Puky speelgoed

Puky is een merk loopfietsen, loopauto's, driewielers en steppen. Al dit rollende speelgoed van Puky is van hoge kwaliteit, met hoogwaardige materialen en onderdelen die vele jaren meegaan. Hier geven we een overzicht van het beste Puky speelgoed en wijzen we je de weg naar de goedkoopste aanbieders.
We kijken onder andere naar de Puky loopfiets, loopauto, driewieler, skelter en kinderfiets, 


Puky loopfiets, 4 wielen (Pukylino)

Het begint allemaal bij de My First Puky, oftewel een loopfiets met vier wielen. Deze loopfiets wordt niet voor niets My First Puky genoemd. Als is de officiële naam Puky Pukylino. Dit is een loopfietsje voor de aller kleinsten.

Deze Puky loopfiets is zo ontwikkeld dat baby's en peuters die kunnen lopen en zitten op deze Puky loopfiets vanzelf de juiste beweging gaan maken. Zo wordt het gebruik van een loopfiets zelfs voor een baby of dreumes mogelijk.

My First Puky Wutch loopfiets

My First Puky loopfiets 4 wielen (Puky Pukylino)


Met de Puky loopfiets met 4 wielen leren kleine kindjes hun evenwicht te bewaren. Kleine kinderen oefenen de de loopbeweging en met deze My First Puky loopfiets leren ze sturen wat heel goed is voor het het ontwikkelen van de coördinatie van een kind.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor het grote aanbod aan Puky loopfietsen voor een baby. Je vindt daar ook de Puky Pukylono vierwieler.

Puky loopfiets

De bovenstaande Puky Pukylono (ook wel My First Puky of Puky Wutch genoemd) kan al gebruikt worden door kinderen van iets meer dan een jaar. Maar ook voor iets oudere kindjes heeft Puky zeer goede loopfietsen. 

Puky biedt een groot aantal loopfietsen voor kinderen vanaf twee jaar. Deze hebben geen vier wielen (zoals Puky Pukylino) maar twee wielen, wat meer beheersing van evenwicht vraagt.

Met deze loopfietsen trainen kinderen spelenderwijs hun evenwichtsgevoel terwijl ze wel veilig de grond onder hun voeten voelen.

Puky loopfiets
Puky loopfiets 2 wielen


Dankzij verstelbare componenten kunnen Puky loopfietsen heel lang door een kind gebruikt worden. Ook kleuters vinden zo'n Puky loopfiets nog heel leuk.

Puky loopfietsen met 2 wielen zijn er in meerdere series zoals de Puky LR Classic (een loopfiets die er uit ziet als een klassieke autoped met een zadel), de Puky LR M (een meer modern ogende variant in een kleine maat), de Puky LR1 (in een grotere maat), de Puky LR Lite (met een sportief uiterlijk), de Puky LR XL (de grootste loopfiets, te gebruiken tot 6 jaar) en de Puky LR TRail (het cross model).

Kijk hier onder voor aanbiedingen van meer dan 1.500 loopfietsen. Je vindt er loopfietsen van Puky en andere merken. Met 2 wielen. met 3 wielen en met 4 wielen.

Puky loopauto

Voor kinderen vanaf ongeveer een jaar (een lengte van ongeveer 75 centimeter) heeft Puky heel leuke loopauto's in het assortiment. Met een Puky loopauto kunnen de kleintjes heel leuk rondrijden.

Puky loopauto
Puky loopauto


Een Puky loopauto heeft een laag zwaartepunt en een hoge kiepveiligheid, en deze loopauto's zijn ergonomisch zeer verantwoord.

Kijk bij de link bovenaan voor Puky loopauto's, of kijk bij de aanbiedingen hieronder voor meer dan 500 leuke en goede loopauto's van alle merken.

Puky driewielers

De kwalitatief uitstekende Puky driewielers zijn geweldig speelgoed voor peuters en kleuters. Ongemerkt trainen kleine kinderen op een Puky driewieler hun motoriek en coördinatie van armen en benen.

Puky driewieler met duwstang

Puky driewieler met duwstang


Iedere Puky driewieler beschikt over een verstelbare duwstang waarmee je als ouder het fietsje kunt voortduwen. Deze stang is eenvoudig te verwijderen als de peuter of kleuter alleen wil rijden.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Puky speelgoed vind je alle Puky driewielers. Hieronder hebben we nog veel meer tips, informatie en aanbiedingen betreffende leuke en goede driewielers.


Puky skelters

Peuters, kleuters, maar ook iets oudere kinderen voelen zich een autocoureur als ze rondscheuren op de stevige Puky skelters.

Puky heeft veel aandacht besteedt aan het ontwerpen en ontwikkelen van zijn skelters. De Puky skelters hebben bijzonder goede rijeigenschappen, zijn ergonomisch op het kinderlichaam afgestemd en deze trapkarren zijn heel veilig.

Puky skelter

Puky skelter


De Puky skelter is speelgoed waarbij de kinderen gezond in de buitenlucht bewegen. Kracht en uithoudingsvermogen worden ontwikkeld.

Puky skelters vind je bovenaan bij de aanbiedingen van Puky speelgoed, en hieronder zijn nog veel meer leuke en goede skelters goedkoop online te vinden.


Puky steppen

Puky maakt al meer dan 50 jaar steppen. Een Puky step is kwalitatief heel wat beter dan de goedkope stepjes die je tegenwoordig overal kunt kopen. Veel Puky steppen zijn voorzien van luchtbanden, een veilige voetrem en van een standaard waarmee je ze kunt parkeren.

Een antislip voetenplank zorgt niet alleen voor een veilig gevoel tijdens het staan, maar zorgt er ook voor dat de kinderen beter kunnen afzetten. Ook de veiligheids-handvatten helpen om valpartijen te voorkomen. Puky heeft stepjes voor kinderen vanaf 2 jaar maar ook steppen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Puky step

Puky step

Alle leuke Puky steps vind je bij de aanbiedingen van het Puky speelgoed. Meer leuke steppen zijn hier onder te vinden. Daar vind je zowel de grote steps als kleine stepjes van alle merken.


Puky fietsen

Niet alleen voor een loopfiets of een driewieler kun je bij Puky terecht. Ook gewone kinderfietsen voor een jongen of meisje wordt door Puky gemaakt.

Of je nu een Puky fiets van 12 inch, 16 inch, 18 inch of 20 inch zoekt, Puky maakt ze. Maar hierbij moet wel gezegd worden dat de Puky fietsen in Nederland veel minder makkelijk verkrijgbaar zijn dan de Puky loopfietsen.Kijk in het overzicht bovenaan dit artikel voor de verschillende modellen en de goedkoopste aanbieders van Puky speelgoed in Nederland en België.


Onderwerp:
De Duitse speelgoedfabrikant / fietsfabrikant Puky is een grote aanbieder van goede loopfietsen, kinderfietsen, loopauto's, steps en skelters. De aanbiedingen van al dit Puky speelgoed staan hier onder. Ook voor een loopfiets, loopauto, skelter, step of kinderfiets kun je bij de links op deze pagina terecht. Je kunt daar al dit speelgoed goedkoop online kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.