Puky loopfiets, loopauto, driewieler, step en skelter

Puky is een merk loopfietsen, loopauto's, driewielers en steppen. Al dit speelgoed van Puky is van hoge kwaliteit, met hoogwaardige materialen en onderdelen die vele jaren meegaan.


Hier geven we een overzicht van het beste Puky speelgoed en wijzen we je de weg naar de goedkoopste aanbieders.


Puky Wutch

Het begint allemaal bij de My First Puky, oftewel de Puky Wutch. Deze loopfiets is zo ontwikkeld dat baby's en peuters die kunnen lopen en zitten op deze Puky loopfiets vanzelf al de juiste beweging gaan maken.


 Met de Puky Wutch loopfiets leren ze hun evenwicht te bewaren, oefenen ze de loopbeweging en leren ze sturen wat heel goed is voor hun coördinatie.

Puky loopfietsen

De Puky Wutch (ook wel My First Puky genoemd) kan al gebruikt worden door kinderen van iets meer dan een jaar. Meer loopfietsen zijn er voor kinderen vanaf twee jaar. Met deze loopfietsen trainen ze spelenderwijs hun evenwichtsgevoel terwijl ze wel veilig de grond onder hun voeten voelen.


Dankzij verstelbare componenten kunnen Puky loopfietsen heel lang door een kind gebruikt worden. Ook kleuters vinden zo'n loopfiets nog heel leuk.

Puky loopauto

Voor kinderen vanaf ongeveer een jaar (een lengte van ongeveer 75 centimeter) heeft Puky heel leuke loopauto's in het assortiment. Met een Puky loopauto kunnen de kleintjes heel leuk rondrijden.


Een Puky loopauto heeft een laag zwaartepunt en een hoge kiepveiligheid, en deze loopauto's zijn ergonomisch zeer verantwoord.

Puky driewielers

De kwalitatief uitstekende Puky driewielers zijn geweldig speelgoed voor peuters en kleuters. Ongemerkt trainen zij hun motoriek en coördinatie van armen en benen.


Alle Puky driewielers beschikken over een verstelbare duwstang waarmee je als ouder het fietsje kunt voortduwen. Deze stang is eenvoudig te verwijderen als de peuter of kleuter alleen wil rijden.

Puky skelters

Peuters, kleuters, maar ook iets oudere kinderen voelen zich een autocoureur als ze rondscheuren op de stevige Puky skelters.

Puky heeft veel aandacht besteedt aan het ontwerpen en ontwikkelen van zijn skelters. De Puky skelters hebben bijzonder goede rijeigenschappen, zijn ergonomisch op het kinderlichaam afgestemd en deze trapkarren zijn heel veilig.De Puky skelter is speelgoed waarbij de kinderen gezond in de buitenlucht bewegen. Kracht en uithoudingsvermogen worden ontwikkeld.

Puky steppen

Puky maakt al meer dan 50 jaar steppen. Een Puky step is kwalitatief heel wat beter dan de goedkope stepjes die je tegenwoordig overal kunt kopen. Veel Puky steppen zijn voorzien van luchtbanden, een veilige voetrem en van een standaard waarmee je ze kunt parkeren.

Een antislip voetenplank zorgt niet alleen voor een veilig gevoel tijdens het staan, maar zorgt er ook voor dat de kinderen beter kunnen afzetten. Ook de veiligheids-handvatten helpen om valpartijen te voorkomen. Puky heeft stepjes voor kinderen vanaf 2 jaar maar ook steppen voor kinderen vanaf 8 jaar.Kijk in het overzicht bovenaan dit artikel voor de verschillende modellen en de goedkoopste aanbieders van Puky speelgoed in Nederland en België.


Zie ook: Meer informatie kinderfietsen, loopfietsen, stepjes e.d.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.