Living Puppets poppen: Professionele handpoppen

Aanbiedingen van Living Puppet handpoppen. Living Puppets zijn grote handpoppen in Muppet stijl.

De leukste handpoppen worden volgens onze bescheiden mening gemaakt door Living Puppets. Het betreft opvallend grote handpoppen, ze zijn wel 45 centimeter hoog. Qua uitstraling lijken de Living Puppets op Muppets.

Living puppets poppen

Living Puppets poppen worden professioneel gebruikt, onder andere bij therapie, conflicthantering en het verhogen van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Maar voor kinderen zijn de Living Puppets vooral prachtig speelgoed. Living Puppets worden dan niet alleen door professionals, maar ook volop door particulieren gekocht.

Deze handpoppen zien er uit als vrolijke kleuters. Op het eerste gezicht zou je bij Ling Puppets niet verwachten dat je met handpoppen te maken hebt, maar toch kun je de vrolijke Living Puppets handpoppen tot leven brengen.


Handpoppen

Een Living Puppet is een handpop. De handpop is een soort pop die al honderden jaren bestaat. Je draagt handpoppen op de hand. Deze poppen hebben gaten in het hoofd en in de armen waarin je je vingers kunt steken. Zo kun je de handen en het hoofd van de handpoppen alle kanten op bewegen, net alsof ze leven.

Handpoppen worden heel vaak gebruikt als poppenkastpop. Maar je kunt  natuurlijk ook op andere manieren mer een handpop spelen. Het leuke van handpoppen is dat je ze echt tot leven kunt laten komen. 

Ouders kunnen met handpoppen hele voorstellingen voor hun kinderen opvoeren en kinderen kunnen ook op een heel creatieve manier met handpoppen met elkaar spelen.

Living Puppets poppen worden vaak door professionals als kindertherapeuten gebruikt bij behandelingen van kinderen.

Zie ook: 


Samenvatting:
Living Puppets poppen zijn heel bijzondere handpoppen. Het zijn grote handpoppen (45 cm groot) die vaak voor kindertherapie worden gebruikt. Maar de Living Puppets handpoppen zijn ook heel leuk poppen speelgoed. De 45 cm grote Living Puppets poppen (in Muppet stijl) zien er uit als een vrolijke vriendelijke kleuter. De Living Puppets poppen zijn er in veel variaties, zowel als jongens pop als meisjes pop.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.