De leukste poppenkastpoppen

Beste poppenkast poppen

Eerder keken we naar de leukste poppenkasten, maar zonder poppenkast poppen begin je weinig met zo'n poppenkast. Daarom hier een aanvulling: de leukste poppenkastpoppen.


Alle poppenkastpoppen en hun prijs

Er zijn vele honderden poppenkast poppen  en sets poppenkastpoppen te koop. Te veel om hier allemaal op te noemen. Daarom beperken we ons hier tot een aantal soorten poppen die het geweldig zouden doen in je poppentheater. 

Kijk in het overzicht met alle poppenkastpoppen voor al deze handpoppen en vingerpoppen en alle prijzen.

Hieronder vind je een aantal van de leukste en beste poppenkastpoppen.

De meest populaire poppenkast poppen

Deze set van OKK Toys bestaat uit een aantal de meest populaire poppenkastpoppen. Niet voor niets is dit de meest verkochte set.

Poppenkastpoppen set

Set poppenkastpoppen OKK Toys


De set bestaat uit handpoppen van Roodkapje, grootmoeder, de agent, een prinses en een clown. De poppen hebben een vrolijke uitstraling, zijn goed van kwaliteit en passen goed op de hand. 

Kijk in het overzicht voor de actuele winkelprijs.

Poppenkast dieren

Natuurlijk horen er ook dieren in je poppenkast. Heel populair is deze set handpoppen van het merk Melissa & Doug. Deze set poppenkastpoppen bestaat uit een giraffe, een aap, een olifant en een tijger.

Poppenkast dieren Melissa & Doug
Poppenkast dieren Melissa & Doug


Hoewel het wilde dieren betreft zijn het ook zachte dieren, zowel qua uitstraling als om aan te voelen. Deze poppenkast poppen zijn gemaakt van zachte stof. Deze poppenkastknuffels mogen gewoon gewassen worden.

Ook de poppenkast dieren van Melissa & Doug zijn in het bovenstaand overzicht met poppenkastpoppen te vinden. Je vindt daar nog veel meer poppenkastdieren. Ieder dier is er wel als poppenkastpop te vinden.

Meer Melissa & Doug handpoppen

Naast de bovenstaande poppenkast dieren maakt Melissa & Doug nog meer leuke poppenkast poppen die erg populair zijn. Hieronder zie je twee van deze Melissa & Doug poppenkastpop sets afgebeeld.Melissa & Doug handpoppen poppenkast


De ene set toont een agent, een bouwvakker, een dokter en een brandweerman (met deze set kun je Village People clips naspelen), de andere een prins, een prinses, een ridder en een draak.

In het bovenstaande overzicht met alle poppenkastpoppen vind je nog meer leuke sets poppen van Melissa & Doug. Onder andere sets met superhelden, boerderijdieren en huisdieren. Het zijn stuk voor stuk leuke sets van een heel goede kwaliteit. 

Kijk in het overzicht met alle poppenkast poppen voor alle poppen en prijzen van dit merk en andere speelgoed fabrikanten die de beste poppenkastpoppen maken.

Sesamstraat poppenkast poppen

Heb je zelf wel eens Sesamstraat willen regisseren? Dat kan gewoon met de Sesamstraat poppenkast poppen. Hiermee maak je zelf Sesamstraat. Speel het voor je kinderen, voor familie en vrienden, of plaats een video op YouTube.

Sesamstraat poppenkast poppen
Poppenkastpoppen Sesamstraat


Elmo, Bert, Ernie, Tommie, Pino, ze zijn allemaal als handpop te koop om je eigen Sesamstraat poppenspel te spelen. 

Kijk in het poppenkastpop overzicht voor de diverse Seasamstraat poppen voor de poppenkast en hun prijs.


Woezel en Pip poppenkast poppen

Hé dat zijn Woezel en Pip! Ja, inderdaad ook de hondjes Woezel en Pip zijn als poppenkastpoppen te koop.

Woezel en Pip als poppenkast pop

Woezel en Pip als poppenkast pop


Speel je eigen avonturen met Woezel en Pip in de poppenkast. Deze zachte handpoppen zijn ook als knuffel te gebruiken als ze even niet hoeven op te treden.

Disney Frozen poppenkast poppen

Andere beroemdheden die in jouw poppenkast kunnen optreden zijn Anna en Elsa uit Disney's Frozen. Ook dit zijn zachte pluche poppen die ook buiten de poppenkast leuk zijn om mee te spelen.

Frozen poppenkastpop Anna en Elsa
Frozen poppenkastpop Anna en Elsa


Hou er wel rekening mee dat het vrij grote poppen zijn voor een poppenkast (25 centimeter). Dat maakt ze als knuffel zeer geschikt, maar minder geschikt voor een kleine poppenkast.

Vingerpoppen voor de poppenkast

Over groot gesproken, denk je maar al die handpoppen passen niet in mijn kleine vinger-poppenkastje? Dat is geen probleem, want in het bovenaan genoemde overzicht vind je niet alleen handpoppen voor de poppenkast, maar ook kleine vingerpoppen. Ook daarin is heel veel keuze en zijn er leuke sets poppenkast poppen te koop. Onderstaande uitgebreide set vingerpoppen is van Goki.

Vingerpoppen poppenkast

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle poppenkastpoppen voor al deze leuke poppen voor in de poppenkast en hun prijs. Daar vind je nog honderden andere leuke poppenkast poppen.

Zie ook: Meer tips poppen speelgoed


Samenvatting:
Hier vind je aanbiedingen van honderden poppen voor de poppenkast en voorbeelden van de leukste poppenkastpoppen. Je vindt hier handpoppen en vingerpoppen. Poppenkast poppen van bekende poppen, bijvoorbeeld Sesamstraat poppenkast poppen en Frozen, Woezel en Pip poppenkastpoppen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.