Het leukste Lego Friends speelgoed

Aanbiedingen van Lego Friends speelgoed. Dit Lego speelgoed is vooral bij meisjes populair. De Lego Friends wereld heeft iets weg van een hele groot poppenhuis.


Lego Friends is speelgoed gericht op kinderen van 5 tot 12 jaar. Deze serie Lego speelgoed is vooral bij meisjes heel populair omdat het thema's bevat die menig meisje aanspreken zoals winkelen, jezelf mooi maken, dieren en sporten. Hier kijken we naar het leukste Lego Friends speelgoed.

Centraal Lego Friends staan de vriendinnen Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie. Deze vijf meiden zie je veelvuldig terug komen in het Lego Friends speelgoed. Ze wonen samen in een speelhuis, gaan shoppen en karten, verzorgen hun huisdieren, gaan samen sporten of vakantie vieren.  Dit zijn de Lego vriendinnen!

Lego Friends doet soms denken aan een moderne variant opzeen poppenhuis en heeft veel overeenkomsten met De Sims en ook wel met vloggers en influencers. En vriendschap en trouw zijn steeds terugkomende thema's bij Lego Friends.

Aanbiedingen Lego Friends speelgoed

Er is inmiddels heel veel Lego Friends speelgoed uitgebracht. Kijk bij aanbiedingen van Lego Friends voor alle beschikbare pakketten en hun lage actuele prijs.


Hieronder vind je een kleine 50 (!) filmpjes waarin het Lego Friends speelgoed aan je wordt gepresenteerd.


Hieronder kijken we naar het leukste en meest populaire Lego Friends speelgoed.

Vakantie in het Heartlake City Resort

Een topper in deze serie is het bijzonder populaire Heartlake City Resort. Hier vieren de Lego Friends meiden hun vakantie. Dat doen ze in een luxe hotel met lobby, restaurant, sapbar, een dj-stand en natuurlijk hotelkamers.


Het Lego Friends Heartlake City Resort is een uitgebreid Lego pakket met meer dan 1.000 onderdelen. Heb je het hotel in elkaar gezet, dan is het heerlijk spelen. Het lijkt wel vakantie!

Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen voor de prijs en alle andere informatie.

Lego Friends woonhuis

De Lego vriendinnen wonen in deze tot woonhuis omgebouwde brandweergarage. Wonen in een voormalige brandweergarage heeft voor de Lego Friends meisjes veel voordelen. Er is veel ruimte, met onder andere vier verdiepingen, diverse terrassen en een balkon, een sirene om 's morgens goed mee wakker te worden en een glijbaan die je snel beneden brengt. En dan hebben we het nog niet eens over de jacuzzi op het dakterras.


Het Lego Friends vriendschapshuis wordt geleverd met de poppetjes Olivia, Andrea en Emma, diverse huisdieren en heel veel meubeltjes en andere accessoires. De prijs vind je in bovenstaand overzicht.

Boomhut van Mia

Mia houdt er ook nog een boomhut op na. Dit boomhuis is een prachtig speelhuis dat alleen via een ladder of klimnet bereikbaar is. Maar om naar beneden te gaan kun je ook tokkelen.


Ook in dit Lego Friends huis is heel veel ruimte voor dieren. Naast Mia en haar broer Daniel worden het konijntje Cinnamon en de vogel Mimi meegeleverd, evenals een vogelnestje, een konijnenhuisje, een skateboard en allerlei leuke accessoires! Kijk voor alle details bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Lego Friends karts

De Lego Friends meisjes zijn geen tutjes maar echte stoere meiden. Karten is een grote hobby van de friends, en dat komt tot uitdrukking in meerdere pakketten Lego waarbij karten centraal staat. 


Je hebt dozen met een kartcircuit. je hebt de karts truck voor het transport en reparatie van de karts, je hebt een karts-diner, een karts wasstraat om de skelters schoon te spuiten, een karts werkplaats om de karretjes te tunen en veel meer. 

In het overzicht met Lego Friends aanbiedingen vind je ze allemaal.

Lego Friends slaapkamers

Ieder Lego Friend meisje heeft haar eigen slaapkamer. Dit zijn aantrekkelijk geprijsde Lego Friends doosjes van nog geen tien euro. Met een Lego-poppetje van het betreffende personage, haar slaapkamer en veel leuke accessoires.


Bovenstaande slaapkamer is de slaapkamer van Stephanie en haar hondje Dash. Stephanie gebruikt haar kamer niet alleen om te slapen, maar ze kan er ook mini golf spelen. Kijk voor deze en andere Lego Friends slaapkamer bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Nog veel meer leuk Lego Friends speelgoed

En we kunnen zo nog wel even doorgaan, want er is nog veel meer leuk Lego Friends speelgoed te koop. Met thema's als zwembad, huisdieren, ziekenhuis, wintersport, watersport, paarden, winkelen, en heel veel meer.

Heel gewild zijn de Legio Friends camper, het Lego Friends ziekenhuis, het vriendschapshuis, het grand hotel, de boomhut, de Legio Friends pizzeria, alles met paarden, en het Lego Friends cafe. Bij de bovenaan genoemde Lego Friends aanbiedingen vind je ze allemaal.Lego anders dan anders

Zoals we al schreven, de Lego Friends poppetjes zijn ander dan de gebruikelijke Lego poppetjes. Met meer details en meer realistische vormen. 

Ook de kleuren van de Lego Friends serie zijn anders. De Lego-steentjes zijn in pastelkleuren gekleurd en de Lego-figuurtjes hebben bij Lego Friends een naam en een persoonlijkheid.  Zo kent deze speelgoed serie bijvoorbeeld Sarah, de eigenaresse van een schoonheidssalon.


Verder is er dierenarts Stephanie die zich in een lila cabrio verplaatst, Stephanie die haar vriendinnen op een tuinfeest met barbecue trakteert, Olivia een meid met brains en modeontwerpster Emma die in het gelukkige bezit is van een huis met zwembad. 

De Lego Friends vriendinnen komen graag bij elkaar in het Parkcafe voor een kop thee of een hamburger.

Je zou Lego Friends kunnen omschrijven als het lifestyle speelgoed van Lego. 

Lego weet met Lego Friends weer een heel nieuwe doelgroep aan te spreken met een leuke mix van Lego bouwsteentje en kleine poppetjes die jonge meiden aanspreken. Kijk vooral eens bij het bovenaan genoemde Lego Friends speelgoed als je een cadeau zoekt voor een meisje in de leeftijd van 5 tot 12 jaar, en zelfs oudere meiden vinden spelen met Lego Friends nog bijzonder leuk.

Populaire Lego Friends pakketten.

De Lego Friends speelgoed serie kent meer dan 180 dozen en doosjes, we gaan dus niet al deze Lego pakketten noemen. Maar als voorbeeld hebben we hier wel tien van de meest gewilde pakketten voor je:
  1. Lego kapsalon
  2. Lego glamping tent
  3. Het huis van Lego Friends Stephanie
  4. Lego Friends kattenverzorgingsauto
  5. Lego Friends Andrea familiehuis
  6. Het Biologisch café
  7. De Lego Friends bus
  8. Het Heartlake City Lego ziekenhuis
  9. Lego Friends Jungle dierenopvang
  10. Lego Friends water pretpark

Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van Lego Friends speelgoed voor alle prijzen en informatie van alle pakketten van dit zeer leuke speelgoed van Lego.


Zie ook:

Samenvatting:
Lego Friends is een serie Lego speelgoed dat vooral gericht is op meisjes. Lego Friends draait om een aantal meiden die een vriendinnen groep vormen. Hier vind je al het Lego Friends speelgoed en kun je ale Lego Friends goedkoop kopen. Het leukste Lego friends speelgoed vind je hier boven besproken, maar bij de Lego Friends aanbiedingen vind je nog veel meer leuke pakketten met de Lego vrienden als thema.
anbieding online, Lego vrienden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.