Pinypon speelgoed

Maak kennis met Pinypon speelgoed. Leuke kleine poppen om mee te spelen of speelgoed om te verzamelen.

Pinypon speelgoed is leuk speelgoed voor meisjes. Pinypons zijn grappige poppetjes die in een poppenhuis wereld leven. Er zijn niet alleen heel veel Pinypon poppetjes te koop, maar ook veel aanvullend Pinypon speelgoed zoals voertuigen, gebouwen en andere Pinypon accessoires.

Pinypon speelgoed

Wat Pinypon poppetjes verder zo leuk maakt is dat de meisjes de kleren, de accessoires en ook het haar van de Pinypons kunnen verwisselen. Kortom Pinypon speelgoed is leuk speelgoed waarmee je veel kan.

Al het leuke Pinypon speelgoed

Er zijn naast de Pinypon poppetjes veel leuke speeldozen van de Pinypons te koop. Met bijvoorbeeld een Pinypon hotel, een Pinypon zwembad, een Pinypon camper, een speeltuin, een school, een kinderopvang, een caravan, een dierenziekenhuis, een winkel, een kasteel en veel meer.

Kijk hier onder bij de aanbiedingen van Pinypon speelgoed voor alle Pinypon poppetjes, hun voertuigen en hun stad of dorp.


Pinypon camper
Pinypon camper caravan

Pinypon hotel

Een grote hit is het Pinypon hotel. Dit is een poppenhuis van twee verdiepingen met verschillende kamers. Deze kamers zijn af te sluiten met een speciale sleutel. Het hotel zelf kan worden ingeklapt en heel makkelijk als koffer worden meegenomen.Pinypon hotel
Pinypon hotel


Het Pinypon hotel is voorzien van een zwembad waarin de popjes kunnen zwemmen. De kamers zijn ingericht want er worden heel veel accessoires meegeleverd evenals een Pinypon popje en een huisdier (een haas).

Pinypon camper


Ook populair is de Pinypon camper. ook deze is voorzien van vele accessoires (wel meer dan 30), een Pinypon popje en een huisdier (in dit geval een schildpadje). Verder is de camper voorzien van een waterfiets, een glijbaan, een douche, tuinmeubilair en een klein zwembad.

Naast de Pinypon camper is er ook de Pinypon caravan camper, een nog uitgebreidere versie van de Pinypon camper. Beide vind je goedkoop in het Pinypon aanbieding overzicht.Meer leuk Pinypon speelgoed

Zo zijn er nog meer leuke Pinypon sets zoals een Pinypon auto en  een verliefd stelletje. En natuurlijk kun je de Pinypon poppen ook los kopen.

Al het leuke Pinypon speelgoed vind je goedkoop bij de aanbiedingen bovenin dit artikel.Foto bovenaan: Pinypon camper


Onderwerp:
Pinypon is een serie leuk speelgoed dat bestaat uit kleine poppetjes in een vrolijke speelgoed wereld. Populair zijn onder andere de Pinypon camper, het Pinypon zwembad, het Pinypon hotel en het Pinypon kasteel. Hierboven vind je informatie over de Pinypon poppetjes en aanbiedingen om al het Pinypon speelgoed goedkoop online te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.