Leukste babypoppen voor de poppenmoeder

Een babypop is een pop in de vorm van een baby. Een pop waarop een poppenmoeder (of poppenvader) zich helemaal kan uitleven. Vaak kan een babypop drinken en plassen (plaspop) en een beetje praten.

Hieronder vind je informatie en tips met betrekking tot de beste en leukste babypoppen. Zoek je een ander soort pop zoals een tienerpop (bijvoorbeeld Barbie) of poppen accessoires zoals een poppenhuis, poppenkleding of een poppenwagen, kijk dan bij de alle tips poppen.

Overzicht alle babypoppen

Er is een heel ruime keuze babypoppen. Kijk maar bij de aanbiedingen alle babypoppen. Daar vind je er meer dan 1.000!

Tips leukste babypoppen

Wat zijn de beste en leukste babypoppen? In onderstaande artikelen vind je informatie en aanbiedingen van de leukste van bovenstaande babypoppen.
Sommige van deze babypoppen zien er zelfs uit als een echte baby. Hieronder wat voorbeelden van de meest levensechte poppen.


VTech Little Love babypop

Poppen voor poppenmoeders (en poppenvaders)

Kleine kinderen spelen graag met babypoppen. Vooral als ze zelf een klein broertje of zusje hebben zijn ze vaak dol op het vadertje of moedertje spelen met poppen. Kleine kinderen doen immers graag hun ouders en andere volwassenen na, ook als dat gaat om het verschonen van een luier of het geven van een flesje aan een baby.

Goede babypoppen stellen kleine kinderen in staat dat te doen. Ze kunnen de pop verzorgen en vertroetelen. Goede babypoppen kunnen eten, plassen (soms zelfs poepen), praten en liedjes zingen. De interactieve mogelijkheden zijn in de loop der jaren steeds groter geworden. Zo kun je sommige babypoppen liedjes en zinnetje leren door ze voor te zeggen of voor te zingen.

Voor babypoppen zijn ook veel accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld poppenbadjes om de babypop in bad te doen, buggy's en poppenwagens om met ze te wandelen, poppenkleertjes om ze om te kleden en poppenmeubels als poppenbedjes, wiegjes, poppenstoelen, toiletpotjes en veel meer.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.