Zingende en pratende pop: Baby Charlene

Babypop Charlene van Bayer is een babypop die je de oren van het hoofd kan kletsen en zingen. Leuke speelgoed voor wie een pratende pop zoekt.

Speelgoedfabrikant Bayer heeft een pop uitgebracht die qua mogelijkheden alle records verbreekt. De Bayer Baby Charlene pratende pop heeft wel honderd functies.

Zingende pratende pop Bayer Charlene babypop

Deze pratende pop van Bayer spreekt meer dan 90 verschillende zinnetjes en zingt acht liedjes. Allemaal in het Nederlands.

Het repertoire van deze zingende en pratende pop is enorm. De Bayer Charlene babypop is als sprekende pop uniek. Deze sprekende pop kletst je de oren van het hoofd en zingt er ook nog een liedje bij. 

Verder wordt deze sprekende pop geheel gekleed geleverd samen met een spiegeltje, kam en vele haaraccessoires. Ook een rolkoffer is bij de Bayer Charlene zingende en pratende pop inbegrepen. Deze bijzondere pop is een heel leuk cadeau voor een poppenmoeder.

Kijk voor deze leukste poppen  tegen de laagste prijs bij de onderstaande aanbiedingen bij winkels die de Bayer poppen goedkoop verkopen.
Onderwerp:
Bayer maakt leuke pratende poppen. Uitblinker in de Bayer pratende pop serie is de Bayer Baby Charlene babypop, een sprekende pop die ook nog eens kan zingen. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Bayer poppen vind je nog veel meer pratende poppen van Bayer, zoals hun Bayer Mijn Eerste Woordjes pratende babypop, de Bayer My Piccolina die alleen nog kan brabbelen en andere pratende poppen. Maar de beste pratende pop is toch wel Baby Charlene sprekende pop.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.