Litte Live Pets. Virtuele vogels

Litte Live Pets zijn leuke virtuele huisdieren in de vorm van vogeltjes. Het zijn heel bijzondere virtuele vogeltjes want ze fluiten niet alleen, ze kunnen ook praten en zingen.Little Live Pets kunnen je zelfs napraten. Je kunt ze namelijk via een ingebouwd microfoontje 10 seconden geluid op laten nemen. Dit spelen ze dan vervormd af. Net een echte kleine papegaai

Er is een hele serie Little Live Pets waarvan sommige in een klein kooitje geleverd worden. Heb je interesse in Litte Live Pets? Dan vind je hier de aanbiedingen van Litte Live Pets bij de belangrijkste Nederlandse speelgoedwinkels. Je zal zien dat de meeste Little Live Pets vogels door Bart Smit geleverd worden. Bart Smit levert namelijk een deel van de Little Live Pets exclusief in Nederland. Ook andere winkels als Blokker en Intertoys verkopen de Little Live Pets vogels maar daar is de keuze minder groot.


Zingen, praten en fluiten doen de virtuele vogeltjes door ze in hun nekje te aaien. De Little Live Pets kennen (naast de geluiden die jij ze leert) vele tientallen geluidjes. Hoe meer je met het vogeltje speelt hoe vrolijker deze wordt.

In de video hierboven kun je zien hoe dit alles bij de Little Live Pets in zijn werk gaat.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.