Afstand bestuurbare schietende robot

Kijk hier voor een leuke speelgoed robot. Met van afstand bestuurbare robots die echt kunnen schieten met zachte foam schijven.

Schietende RC robot foam schijven

Een heel leuke gadget voor kinderen is een echt schietende van afstand bestuurbare robot.  Je hebt diverse van deze echt schietende speelgoed robots. Een enkele schietende robot kan zelfs een dansje maken en zo een rake treffer vieren. Maar jongetjes worden vooral door de schietfunctie van deze robot aangesproken.

Je hebt robots die pijltjes schieten, maar vaak schieten ze zachte foam schifjes af. De robot heeft een dan een reservoir waarin de zachte schijfjes liggen. Het zijn een soort frisbees waar geschoten kan worden. 

Via de afstandsbediening moet de robot natuurlijk eerst naar de juiste positie gedirigeerd worden. Daar aangekomen dien je hem in de juiste positie manoeuvreren. Dit alles gebeurt via de afstandsbediening, evenals het schieten.

Met een druk op de afstandsbediening schiet de robot zijn eerste schijf af. Sierlijk maar snel zweeft hij door de lucht om (indien succesvol) het doel te raken. De schijfjes zijn heel zacht en kunnen dus niets beschadigen.

Foto: De Max schietende RC robot met foam schijven

Onderwerp:
Leuk RC speelgoed is een van afstand bestuurbare robot die echt kan schieten. Dat schieten doen deze echt schietende robots meestal met zachte foam pijlen of foam schijven.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.