Teksta robot-hond. Een digitale puppy

Digitale puppy's en andere robot-hondjes zijn het helemaal dit jaar. Er zijn dan ook leuke robothonden. Eerder keken we al naar de Zoomer robot-hond, dit keer is Teksta aan de beurt.De Teksta robot-hond is een robot-puppy van Splash Toys die heel veel trucjes kan zoals salto's of een backflip maken. De digitale puppy reageert op licht en geluid en zelfs op gesproken commando's.


Een handig robot hondje

Met zijn interactieve kluif en speelbal, die beide bij de Teksta robot-hond worden meegeleverd, kan Teksta nog veel meer trucs uithalen. Kijk maar eens naar onderstaande video wat er allemaal met de Teksta robot-hond mogelijk is.


Waar koop je een teksta hond?

De Teksta robot-puppy is online te koop bij diverse speelgoedwinkels.
Kijk hier voor hun Teksta aanbiedingen.


Leuk is de oogexpressie van Teksta. De ogen van de robot-hond veranderen van kleur en vorm als de stemming veranderd. Ook kan het robot-hondje blaffen en huilen.

Teksta is beslist één van de leukste liefste en meest veelzijdige robot-honden die er te koop is. Een aanrader als je een leuke robot-hond zoekt.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor een Teksta robothond tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer robots en robotdieren


Onderwerp:
Teksta is een robot hond, of eigenlijk.. een robot puppy. Je met deze robot pup namelijk nog wel opleiden. Trucs en manieren leren, net als een echte puppy hond. De mogelijkheden van dit robot hondje gaan best ver. Teksta is één van de slimste robot honden van dit moment.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.