Lego Boost. Bouw je eigen Lego robot

Bouw zelf je eigen robot, en programmeer deze. Met Lego Boost kan dat. Bouwen, programmeren en spelen. Leerzaam en heel leuk!

lego boost robot

Lego Boost koop je als "creatieve gereedschapskist". Daarmee kun je Vernie de pratende robot bouwen. Maar je kunt ook je eigen robot ontwikkelen.


Met Lego Boost komt Lego weer met uniek speelgoed. Met Lego stenen bouw je een te gekke robot. In de creatieve gereedschapskist zit alles dat je daarvoor nodig hebt. Ook motoren en sensoren.

Vervolgens kun je intelligentie aan jouw robot toevoegen door deze te te programmeren. En daarna is het heerlijk spelen!

>>> TIP: Kijk hier voor Lego Boost (en andere Lego) tegen een lage prijslego boost

Vernie de Robot

Zoals we al schreven, je kunt je eigen robot bedenken, maar ook Vernie de Robot. Dit is handig om mee te beginnen, want dan kun je de bouwtekeningen volgen en zo Lego Boost leren kennen. En het bouwen van Vernie en het spelen met deze Lego robot is heel leuk. Om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Je kunt Vernie namelijk leren praten. En als jij op jouw beurt tegen Vernie de Robot praat reageert hij op je.


En door hem te programmeren kun je Vernie veel leren. Je kan hem leren lopen, voorwerpen en kleuren laten herkennen, afstanden laten inschatten, accessoires leren aanpakken en meenemen, handgebaren leren maken en zelfs dartpijltjes laten schieten.

Meer te bouwen robots

Maar er worden meer bouwtekeningen meegeleverd. Je kunt er ook een robotvoertuig mee maken (M.T.R.4), een programmeerbare gitaar (Guitar4000) of een robot-huisdier (Frankie de Kat). Dit geeft wel aan hoe veelzijdig Lego Boost is, en wat je er dus ook allemaal met je eigen fantasie mee kan maken.


En als je je Lego Boost robot gebouwd en geprogrammeerd hebt kun je deze via een speciale app bedienen.

Op deze pagina vind je twee video's waarin Lego Boost gedemonstreerd wordt. Bij de bovenaan getipte pagina kun je dit unieke Lego speelgoed goedkoop kopen. 

Zie ook: Meer robots
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.