Meccano Meccanoid: De Meccano robot

Meccano Meccanoid is de Meccano robot. Deze Meccano robot kun je zelf programmeren. Kijk hier voor aanbiedingen.

Meccanoid Meccano robot


Met Meccano Meccanoid slaat Meccano, de bekende fabrikant van constructiespeelgoed, een nieuwe weg in. Met Meccano Meccanoid bouw je een robot die je vervolgens kunt programmeren.

De Meccano Meccanoid robot is in Nederland te koop bij diverse speelgoedwinkels. Kijk bij de aanbieding hier onder voor een aanbieding om zo'n Meccano robot tegen de laagste prijs te kopen.


Meccanoid Meccano robot programmeren


De Meccano robot is een intelligente speelkameraad. Dat begint al bij het in elkaar zetten van de Meccanoid robot. Al bij het bouwen helpt de Meccano robot je bij het in elkaar zetten via gesproken instructies.


En eenmaal in elkaar gezet kan de Meccano robot nog veel meer. De Meccanoid kan je commando's opvolgen, maar ook dansen, kungfu bewegingen maken en zelfs moppen vertellen. 

Ook kun je de Meccano robot via je smartphone of tablet besturen. Je kan de robot bijvoorbeeld de bewegingen na laten doen die je via de camera van de smartphone opneemt. 

Het is zelfs mogelijk de Meccano robot te programmeren. Daarvoor ondersteunt deze de LIM technologie.

De Meccano Meccanoid G15 KS robot is eerder uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar.

In de video hier boven kun je een demonstratie van de Meccano Meccanoid G15 KS robot zien.


Zie ook: 


Onderwerp:
De Meccano Meccanoid is een slimme robot. Deze Meccano robot kun je programmeren en via een app op je telefoon besturen. 


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.