Mijn Woezel en Mijn Pip. Interactieve hondjes


De populaire hondjes Woezel en Pip komen tot leven bij Mijn Woezel en bij Mijn Pip. Dit zijn interactieve speelgoedhonden voor kinderen vanaf twee jaar. Mijn Woezel en Mijn Pip kunnen lopen, kwispelen, blaffen en zelfs lachen en zingen. Dat doen ze in reactie op hetgeen de kinderen met hen doen.

Als je de hondjes kietelt moeten ze bijvoorbeeld een beetje lachen en ze blaffen als je in je handen klapt.

Knuffelen en spelen
Peuters en kleuters zijn dol op Woezel en Pip, en als deze speelgoedhondjes op hen reageren wordt het natuurlijk alleen nog maar veel leuker. En ook als ze uitgezet worden zijn het heerlijke zachte pluche knuffels om mee te gaan slapen. Mijn Woezel en Mijn Pip zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016. En dat is niet voor niets!


Je kunt Mijn Woezel en Mijn Pip vinden bij de aanbiedingen van Woezel en Pip speelgoed.

Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.