Woezel en Pip. Interactieve hondjes

Zoek je een leuk speelgoed hondje (interactief)? Een speelgoed hond die kan lopen en blaffen. Kijk dan eens naar een interactieve Woezel en Pip hond.

woezel en pip speelgoed hondje interactief

De populaire hondjes Woezel en Pip komen tot leven bij Mijn Woezel en bij Mijn Pip. Dit zijn interactieve speelgoedhonden voor kinderen vanaf twee jaar. Mijn Woezel en Mijn Pip zijn interactieve speelgoed hondjes die kunnen lopen, kwispelen, blaffen en zelfs lachen en zingen. 

Dat de interactieve hondjes in reactie op hetgeen de kinderen met hen doen. Als je de hondjes kietelt moeten ze bijvoorbeeld een beetje lachen en ze blaffen als je in je handen klapt.

Bij de aanbiedingen van Woezel en Pip speelgoed vind je deze interactieve hondjes. Knuffelen en spelen

Peuters en kleuters zijn dol op Woezel en Pip, en als deze speelgoedhondjes op hen reageren wordt het natuurlijk alleen nog maar veel leuker. En ook als ze uitgezet worden zijn het heerlijke zachte pluche knuffels om mee te gaan slapen. 

Mijn Woezel en Mijn Pip was eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. En dat is niet voor niets!

Je kunt Mijn Woezel en Mijn Pip vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van Woezel en Pip speelgoed.

Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Onderwerp:
Mijn Woezel en Mijn Pip zijn interactieve speelgoed hondjes. Zo'n speelgoed hondje interactief kan lopen en blaffen, en ook zingen, lachen, kwispelen en veel meer. Een klein kind is dol op zo'n interactief speelgoed hondje omdat een interactieve hond reageert op wat een kind doet.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.