Een levensecht Baby Born hondje


Baby Born is een merk van levensechte babypoppen. Ideale poppen om moedertje mee te spelen. Maar wist je dat fabrikant Zapf Creation ook leuke Baby Born honden maakt. En zo'n Baby Born hond is net zo levensecht als de poppen van het merk.

De Baby Born hond is er in twee versies. Ronny, een Jack Russel, en de puppy Andy. Deze Baby Born honden zijn te koop bij de grote bekende speelgoedwinkels. Kijk bij hun aanbiedingen van Baby Born hondjes wat deze virtuele huisdieren daar kosten.

Baby Born hond Andy

Andy is een zacht knuffelhondje. Een vrolijke puppy waarmee ieder kind wel vriendje mee wil zijn. Andy kan echt blaffen en plassen. Maar schrik niet, alleen als jij dat wilt. Andy is een heel goed gedresseerd Baby Born hondje. Ook poept Andy roze drolletjes.

Zoals een echt hondje eet hij graag met je mee en als hij aandacht wil laat hondje Andy dat merken. Maar Baby Born Andy luistert goed, als je hem een klopje op zijn rug geeft gaat hij netjes zitten.

Baby Born hond Ronnie

Ook heel lief is het Baby Born hondje Ronnie. En ook wel een beetje zielig. Want Ronnie heeft last van zijn poot en maakt zachte kreunende geluidjes. Gelukkig worden er accessoires meegeleverd om hondje Ronnie weer beter te maken.


Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen om te zien wat beide Baby Born hondjes kosten.

Zie ook: Meer speelgoed robots en robot huisdieren
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.