Zoomer Dino robot


Heb je wel eens een echte "levende" dino in huis willen hebben? Met de robotdino's van Zoomer kan dat. Met zo'n Zoomer Dino haal je wel een heel bijzonder huisdier in huis.

Zoomer-fabrikant Spin Master maakt zelfs meerdere series virtuele dino's. Je hebt de grappige Zoomer Chomplingz mini-dino's maar je kunt ook kiezen voor een woeste Zoomer Jurassic World Dino. Deze speelgoed robotdino's zijn te koop bij diverse grote speelgoedwinkels. Kijk bij hun aanbiedingen van Zoomer Dino's waar je zo'n robot-dino goedkoop kunt kopen.

Meerdere Zoomer Dino robots

Na het succes van het Zoomer robot-hondje kwam Zoomer met een leuke variant, de kleine robot-dino. Kinderen, vooral jongens, zijn dol op dino's. En met een Zoomer Dino halen ze een echt "levende dino" in huis.


Zoomer Chomplingz robot-dino

De robot-dino's uit de Zoomer Chomplingz serie zijn grappige interactieve robots waarmee het leuk spelen is. De Chompling hapt naar alles dat hij pakken kan. Met zijn speciale neussensoren zoekt hij zijn prooi (jij dus) op. Licht en geluid maken het nog leuker.

Meer Zoomer robot dino's

Naast de Zoomer Chomplingz robot-dino maakt Zoomer nog meer leuke interactieve dino's. Met nog meer kunstmatige intelligentie zodat je deze kunt temmen en er zelfs vriendschap mee kunt sluiten. Maar pas op, trek niet aan hun staart!

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.