SpaceScooter en Rockboard Scooter (scooterstep)

Helemaal hip speelgoed is de Space Scooter. Je zou de Space Scooter  een step kunnen noemen, maar dan wel een heel moderne futuristische step.
space scooter / spacescooter step

De Space Scooter is de coolste step die je je kunt voorstellen. Je kunt op een SpaceScooter gewoon steppen, maar hem ook een flinke vaart geven door de voetplank met je voeten heen en weer te bewegen.

Dat geeft een echte sensatie. Alsof je op een echte scooter rijdt! De SpaceScooter is dan ook steeds populairder te worden op het schoolplein. Maar ook tieners en zelfs volwassenen kunnen pret maken met de Space Scooter, want deze krachtige scooterstep kan met gemak tot 80 kilo dragen.


Video SpaceScooter in actie!


De prachtig vormgegeven SpaceScooter kan eenvoudig worden ingeklapt zodat je ze makkelijk kunt opbergen of kunt meenemen in een auto of met het openbaar vervoer.

De Space Scooter is te koop via diverse goede speelgoedwinkels. Kijk maar bij hun aanbiedingen van Space Scooters.


Rockboard Scooter

Naast de originele Space Scooter (video hier boven) vind je bij de aanbiedingen ook de Rockboard scooter. De Rockboard scooter is een vergelijkbare scooterstep die enige jaren terug tot Speelgoed van het Jaar (categorie kinderen vanaf 9 jaar) is uitgeroepen.Video: Demonstratie Rockboard Scooter


Zie ook: Stepjes aanbiedingen  en tips


Foto bovenaan: Space Scooter

Onderwerpen:
De SpaceScooter (Space Scooter) is een bijzonder soort step. Je kan met een SpaceScooter namelijk steppen zonder dat  voeten de grond raken. Je gaat op een Space Scooter vooruit door de voetplank van de scooterstep heen en weer te bewegen. Kijk hier boven voor SpaceScooter aanbiedingen en koop je SpaceScooter goedkoop. Je vindt daar ook een aanbieding van de vergelijkbare Rockboard Scooter.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.