Levensweg elektronisch bankieren en andere Levensweg spellen

Aanbiedingen van het spel Levensweg en van dit spel afgeleide spellen zoals Levensweg Elektronisch Bankieren en Levensweg Junior.

Levensweg spel

Het bekende spel Levensweg is al vele jaren een groot succes. Producent Hasbro heeft daarom in de loop der tijd diverse nieuwe versies van Levensweg uitgebracht.
Hier kijken we naar de verschillende versies van Levensweg en hebben we aanbiedingen van al deze Levensweg spellen.


Aanbiedingen Levensweg spellen

Om met het laatste te beginnen. Hieronder vind je een aanbieding van alle Levensweg spellen.


Levensweg bordspel

we beginnen met het originele Levensweg spel. Dit is een heel oud spel, dat in 1960 al door MB (tegenwoordig Hasbro) werd uitgebracht als The Game of Life, en is gebaseerd op het spel The Checkered Game of Life uit 1860 (!).

Je verplaatst je bij Levensweg over het speelbord als bij Ganzenbord, maar de dobbelstenen zijn vervangen door een draaischijf met de getallen 1 t/m 10.


Video: Spelregels Levensweg

Zoals de naam Levensweg aangeeft leg je gedurende het spel een levensweg af die, als je het goed speelt, kan leiden tot een leven als miljonair pensionaris. Het leven draait bij dit spel vooral om financiƫn en aankopen maar je neemt ook beslissingen of je bijvoorbeeld gaat trouwen of een verzekering voor iets afsluit. Je hebt dus invloed op het verloop van je levensweg.

Kijk voor een aanbieding van het originele Levensweg spel bij de bovenstaande Levensweg aanbiedingen.Levensweg Elektronisch Bankieren

Levensweg Elektronisch Bankieren is een versie van Levensweg die helemaal van deze tijd is. Bij Levensweg Elektronisch Bankieren (ook wel Levensweg Elektronisch en Levensecht genoemd) betaal je bijvoorbeeld met je creditcard.

Ook kun je bij de Levensweg Elektronisch en Levensecht versie zelf bepalen hoe je je leven leidt. Ben je een topper in het zakenleven? Of maak je lol als eeuwige student? Bij Levensweg Elektronisch en Levensecht heb je dat in eigen hand.

Levensweg Elektronisch Bankieren


De elektronische Lifepod handelt daarbij voor jou het saaie financiƫle gedeelte af. Hij neemt de taak van de dobbelsteen / draaischijf over, zorgt voor de betalingen, houdt de waarde van het huis en de auto bij en neemt andere saaie formaliteiten van je over.

Het elektronische Levensweg Elektronisch Bankieren is daarom leuker dan het originele spel. Je houdt meer tijd over om echt te spelen. Voor een kind is Levensweg Elektronisch Bankieren echter minder leerzaam omdat je niet met geld hoeft te rekenen.

En over geld gesproken, bij de bovenstaande Levensweg aanbiedingen vind je het spel Levensweg Elektronisch en Levensecht goedkoop.


Levensweg Junior

Over kinderen gesproken, voor kinderen is er een speciaal Levensweg spel met de naam Levensweg Junior spel. Deze kinder Levensweg is eenvoudiger om te spelen en heeft het thema vakantie. Het spelen is vergelijkbaar met het normale spel, maar met een levensweg heeft dit Levensweg kinderspel eigenlijk niets te maken.

Levensweg Junior spel kind
Levensweg Junior, voor een kind vanaf 5 jaar


Het Levensweg Junior spel wordt ook wel Mijn Eerste Levensweg genoemd. Het is geschikt om te spelen door een kind vanaf 5 jaar. Je vind deze kinder Levensweg bij de bovenaan genoemde spel aanbiedingen.


Levensweg Rivalen editie

Minder bekende versie van Levensweg. Dit is een versie om met 2 personen beter Levensweg te kunnen spelen. Levensweg Avonturen editie

Een voormalige speciale editie van het Levensweg spel. De Levenweg Avonturen editie wordt niet meer gemaakt.Levensweg spelregels

Hoe zijn de spelregels van Levensweg? Wij kunnen hier een hele spelbeschrijving geven maar als je de demonstratie in onderstaande video bekijkt ben je helemaal op de hoogte van de Levensweg spelregels.Het gaat hierbij om de spelregels van het standaard Levensweg bordspel.


Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je een aanbieding van ieder Levensweg spel.

Zie ook:


Onderwerp:
Informatie en aanbiedingen van het Levensweg bordspel, Levensweg Junior (voor kinderen) en Levensweg Elektronisch Betalen (Levensweg Elektronisch en Levensecht) en andere versies van het Levensweg spel.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.