Little Live Pets. Virtuele huisdieren

Een paar jaar geleden begon Little Live Pets met grappige robot-vogeltjes. Inmiddels is het aanbod aan virtuele huisdieren van Little Live Pets flink uitgebreid en het zijn nu vooral de robot-honden en robot-katten die erg populair zijn.


Deze Little Live Pets van BOTI zijn te schattig voor woorden. Het zijn de allerliefste virtuele puppies en kittens die kinderen kunnen verzorgen en waarmee ze kunnen spelen.

Iedere Little Live Pet wordt geleverd met een adoptiecertificaat, want dit zijn niet zomaar knuffeldieren! Kijk hier voor alle Little Live Pets.


Met Little Live Pets leren kinderen spelenderwijs voor een huisdier zorgen. Handig, want zo kun je zien of dat iets voor ze is voor je tot de aanschaf van een echt hondje of katje overgaat. Het is een prima proef, want kinderen zien de Little Live Pets als echte huisdieren.


Zoals we al schreven, het begon met vogeltjes, maar nu zijn er tientallen andere virtuele huisdieren van Little Live Pets. Van puppies en kittens, tot een egeltje, een muis, een konijn en een schildpad. En allemaal hebben ze hun leuke eigenschappen en mogelijkheden. Bongo de pup graaft graag in de tuin, puppie Tiara wordt graag geknuffeld, Patsy de egel verstopt zich graag en de muizen mogen graag dansen.

Kijk in het eerder genoemde overzicht voor alle Little Live Pets en hun prijs.

Zie ook: Meer robot dieren
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.