De leukste speelgoed robots

Hier kijken we naar leuke speelgoed robots om zelf te bouwen. Bijvoorbeeld een speelgoed robot van Lego, Clicformers of ander goed speelgoed merk dat constructie robots maakt.

Lego robot speelgoed

Bouw zelf je eigen robots met dit constructiespeelgoed van onder andere Magformers, Clicformers, Lego en Nanoblock. Hier kijken we naar de leukste zelfbouw constructie robots.

Nanoblock robots

Speelgoedfabrikant LOZ brengt onder de naam Nanoblocks diverse leuke zelfbouw robots uit. Deze constructie robots hebben de vorm van dieren als een spin, een schorpioen en een kikker. Hieronder zie je een afbeelding van de vogelspin speelgoed robot. 

Kijk bij de Nanoblock speelgoed robots voor alle speelgoedrobots uit deze serie.

Nanoblock robot speelgoed

De onderdelen van de Nanoblock speelgoed robot zijn uitwisselbaar met het populaire Knex speelgoed

Het Nanoblock speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar (met hulp) of vanaf negen jaar (zelfstandig). Via een motor kan de Nanoblock speelgoed robot echt bewegen. 

De bovenstaande spin bestaat uit 117 onderdelen maar er is ook een robot (in de vorm van een soort vlieg) die uit wel bijna 400 onderdelen bestaat. Kijk bij de bovenstaande link voor aanbiedingen van Nanoblock robot speelgoed.

Fischer Technik Mini Bots

De Mini Bots speelgoed robots van Fischer Technik koop je met vijf tegelijk. Bij elkaar bestaan deze Fischer Technik robots uit 145 onderdelen.

Fischertechnik speelgoed robot


Nadat je de speelgoed robot in elkaar gezet hebt is het heerlijk spelen met zo'n kleine robot. De Mini Bots speelrobots kunnen lijnen volgen en hindernissen ontwijken. De  Fischer techniek speelgoed robot is heel wendbaar.


Clics Magformers

Ook heel leuk is de Magformers Walking Robot van speelgoedfabrikant Clics. Met deze 45-delige set kun je een groot aantal verschillende speelgoed robots maken die echt kunnen lopen.

Magformers robot speelgoed


Deze speelgoed robots zijn gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic en wordt met krachtige magneten verbonden. Dit is leuk en leerzaam constructiespeelgoed. 

Kijk bij Magformers speelgoed voor meer informatie en de prijs.

LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms is het meest geavanceerde zelfbouw robot speelgoed. Met dit pakket kun je vijf verschillende speelgoed robots bouwen die met een afstandsbediening of app op je tablet of smartphone bestuurd kunnen worden. De LEGO Mindstorms robots kunnen lopen, praten en opdrachten die je hen geeft uitvoeren.

Lego robot Mindstorms

Op je PC of Mac kun je hele programma's schrijven voor je robot. 

Kijk bij Lego Mindstorms voor meer informatie over deze zelfbouw robots en de Lego Mindstorms aanbiedingen.

LEGO Boost

Ook van LEGO, maar iets minder complex, is LEGO Boost. Ook met LEGO Boost bouw je vijf speelgoed robots die te bedienen zijn met een tablet of smartphone.


Lego robot speelgoed


De zelf te bouwen speelgoed robots kunnen rijden, gebaren maken, voorwerpen vastpakken, pijltjes afvoeren en meer. 

Ook reageren de speelgoed robots op je stem. Het Lego Boost robot pakket bestaat uit circa 850 onderdelen als zal je die niet bij iedere robot allemaal nodig hebben. 

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle prijzen en voor meer leuke constructie robots.


Zie ook: Meer robots
Foto bovenaan: Lego


Onderwerp:
Hier kijken we naar de leukste speelgoed robot. Zit zijn  Constructie robots, zelf te bouwen speelgoed robots). Zelf een robot maken kan met het bovengenoemde robot speelgoed van Lego. Clics, Fischer Technic en Nanoblocks. Met aanbiedingen van deze speelgoed robots.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.