Boxer speelgoed robot


Boxer is een heel leuke interactieve speelgoed robot. Het is een grappig apparaatje die leuke trucjes kan en op tal van manieren aan te sturen is.

Kijk in de onderstaande video voor een goede demonstratie van diverse mogelijkheden van de Boxer speelgoed robot. Bij de aanbiedingen kun je de Boxer robot tegen een lage prijs kopen.Hoe bedien je de Boxer robot?

De Boxer speelgoed robot is op diverse manieren aan te sturen.

De eerste manier is via gebaren. De Boxer robot is voorzien van vier sensoren. 2 voor, 1 achter en 1 aan de onderkant van de robot. Met deze sensoren, en zijn kunstmatige intelligentie kan de kleine robot handgebaren herkennen. Hij kan bijvoorbeeld je hand volgen, maar je kan hem bijvoorbeeld ook een wheelie laten maken door Boxer een tikje tegen de robotbillen te geven. Ook kun je het robotje een giechelbui bezorgen door over het buikje te kriebelen.Een andere manier van besturen is via de afstandsbediening. Hiermee kun je de Boxer robot vooral stunts laten uitvoeren. Met zes wieltjes is heel veel mogelijk, dat bewijst Boxer met deze stunts.

Mogelijkheid drie van instructies geven is via de instructiekaarten. 10 kaarten zijn er meegeleverd, maar nog meer (te printen) kaarten kun je downloaden via de Boxer robot website. Je laadt Boxer over zo'n kaart rijden waarbij de speelgoedrobot de instructies scant. Vervolgens gaat hij aan de slag met zijn opdracht. Bijvoorbeeld penalty schieten na de voetbal-instructiekaart.

Nog meer instructies voor de Boxer speelgoed robot zijn te vinden in de Boxer app die je gratis kan downloaden in Google Play en de Apple Store. Hiermee maak je van je telefoon een afstandbediening met ongekend veel mogelijkheden. Met behulp van geluid worden de instructies van je telefoon of tablet (met app) naar de speelgoed robot gezonden.

Kijk vooral eens in de bovenstaande video naar de demonstratie van diverse mogelijkheden. Het robotje zelf is voordelig aan te schaffen via de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer speelgoed robots en robot dieren

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.