CHiPPie, een lief speels en slim robothondje


De CHiPPieS zijn de nieuwste robotdieren. Deze robothondjes zijn net echte puppy's. Een Ze zijn speels en ondeugend. Maak hier kennis met de CHiPPie robothond.


Een slimme robotpuppy

Een CHiPPie kan blaffen, snuiven, niezen en zelfs kusjes geven. Ze kunnen trucjes en zoals een echte pup achter hun staart aan rennen. Het zijn lieve robotpuppies die graag spelen en erg aanhankelijk zijn.

CHiPPie bewaakt je kinderkamer

Dit robothondje kun je zelfs als waakhond inzetten. Een lieve waakhond hoor, die alleen blaft bij onraad. Maar het is wel reuze handig om even je kamer te bewaken als je even je kamer uit bent. Je zus of broer komt heus niet ongemerkt binnen.


Verschillende robothondjes

Over broertjes en zusjes gesproken. De CHiPPies zijn er ook als broertje en zusje. Je hebt de stoere Cippo, een zwarte robotpup met ondeugende LED-ogen, de slimme blauwe Chipper de de schattige roze meisjespups Chipette en Chipella.

De CHiPPie is bedacht door de Canadese speelgoedfabrikant WowWee, je maker van veel robotspeelgoed zoals de MiP, de CHiP (de moeder van de CHiPPieS), CoJi en de Fingerlings. Met de CHiPPieS mikt WowWee op kinderen van vijf jaar of ouder die graag een hondje of katje zouden willen hebben, maar waarbij dat niet mogelijk is.


Kijk bij de aanbiedingen van WowWee robots voor deze leuke speelse robothonden en ander robotspeelgoed van WowWee tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Chippie hondje, robot hondjes, robothond, Chippie robothondje WowWee.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.