Furreal Friends - Echt bewegende knuffeldieren


Furreal Friends zijn levensechte knuffeldieren. Dat levensechte zit hem niet zozeer in het uiterlijk als wel in de manier waarop ze op je reageren. Furreal Friends zijn namelijk robot-knuffeldieren.

Furreal Friends (Fur Real Friends / Fur Realfriends) worden gemaakt door de bekende speelgoedfabrikant Harbo. Deze hebben inmiddels een groot aantal Furreal Friends in hun assortiment. Katten, honden en konijnen, maar ook een eekhoorn, pony, pinguin, panda, aap , olifant, ijsbeer, kitten, puppy... en veel meer. Er bestaat zelfs een levensgrote Furreal pony.

Waar koop je de Furreal Friends goedkoop?

Elke Furreal Friend kent zijn eigen trucjes

Al deze Furreal Friends hebben hun eigen techniek. Als je bijvoorbeeld de eekhoorn aait begint deze zijn staart te bewegen en beweegt naar je toe. De Furreal kat rolt op haar rug om te spelen en begint te spinnen . De Furreal puppy-hond wordt helemaal wild als je hem zijn halsband omdoet en de Furreal baby-beer laat een boertje als je hem een flesje geeft.

Het uitlaten van de Furreal hond kun je overigens letterlijk nemen. Sommige Furreal Friends kunnen namelijk lopen, bijvoorbeeld de kat en het konijn. De Furreal Friends hond kan zelfs rennen.


Ieder Furreal knuffeldier heeft zijn unieke eigenschappen en dat maakt deze knuffels bijzonder leuk speelgoed.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om Furreal Friends goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer tips robotdieren

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.