Furreal Friends - Echt bewegende knuffeldieren


Furreal Friends zijn levensechte knuffeldieren. Het levensechte van Furreal Friends zit hem niet alleen in het uiterlijk, maar ook in in wat ze doen en op de manier waarop ze op je reageren. Furreal Friends zijn namelijk robot-knuffeldieren.

Furreal Friends (Fur Real Friends / Fur Realfriends) worden gemaakt door de bekende speelgoedfabrikant Hasbro. Fabrikant Hasbro heeft inmiddels een groot aantal Furreal Friends in hun assortiment. Katten, honden en konijnen, maar ook een eekhoorn, pony, pinguïn, panda, aap , olifant, ijsbeer, kitten, puppy... en veel meer. Er bestaat zelfs een levensgrote Furreal pony.

Waar koop je de Furreal Friends goedkoop?

Kijk hier onder voor al deze leuke Furreal Friends en koop deze robot knuffeldieren goedkoop online.Elke Furreal Friend kent zijn eigen trucjes

Al deze Furreal Friends hebben hun eigen techniek en kunnen hun eigen kunstjes. Als je bijvoorbeeld de Furreal eekhoorn aait begint deze zijn staart te bewegen en beweegt naar je toe. De Furreal kat rolt op haar rug om te spelen en begint te spinnen . De Furreal puppy-hond wordt helemaal wild als je hem zijn halsband omdoet en de Furreal baby-beer laat een boertje als je hem een flesje geeft.

Het uitlaten van de Furreal hond kun je overigens letterlijk nemen. Sommige Furreal Friends kunnen namelijk lopen, bijvoorbeeld de kat en het konijn. De Furreal Friends hond kan zelfs rennen.


Ieder Furreal knuffeldier heeft zijn unieke eigenschappen en dat maakt deze knuffels bijzonder leuk speelgoed.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om Furreal Friends goedkoop te kopen. Je vindt daar ook alle leuke Furreal robot knuffeldieren met al hun mogelijkheden en informatie.

Zie ook: Meer tips robotdieren


Samenvatting:
Furreal Friends van Hasbro zijn robot knuffeldieren. Je hebt deze robot huisdieren in veel verschillende dieren, elk met hun eigen mogelijkheden en eigenschappen. Hierboven vind je een overzicht met alle Furreal robot knuffels en kun je goedkoop Furreal Friends speelgoed online kopen. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.