Domino Express, maak je eigen domino baan

Domino Express is constructiespeelgoed gebaseerd op het bekende Domino D-Day televisieprogramma dat SBS vroeger uitzond. Maak zelf je domino baan van domino steentjes!

Domino Express speelgoed
Met Domino Express maak je je eigen domino banen, inclusief stunts en special effects. Het Domino Express speelgoed bestaat uit recht toe recht aan domino steentjes, maar ook uit complexe hindernissen als lanceertorens, bruggen, slalom parcoursen en nog veel meer spektakel voor je domino baan.

Met Domino Express speelgoed kunnen kinderen lange complexe banen met domino steentjes maken en de domino stenen natuurlijk om laten vallen. 

Creativiteit en fantasie spelen een grote rol bij het bedenken, ontwerpen en bouwen van de banen. En dat bouwen is natuurlijk een handeling die je 'geduld-spieren' best wel trainen. En pas op dat je geen domino steentje per ongeluk aan tikt!

Domino steentjes en hindernissen

Domino Express pakketten koop je in sets met 250 tot 1.000 domino steentjes. Maar alleen domino stenen is natuurlijk saai. Om je domino baan spectaculair te maken kun je deze uitbreiden met tal van hindernissen die apart te koop zijn. 

Bijvoorbeeld met een looping, een toren, met een auto die de afstand tussen twee rijen domino steentjes overbrugt, of met een stuk knikkerbaan waarbij de knikker het even van de steentje overneemt. 


Helemaal spectaculair wordt het met het vliegtuig dat door de steentjes gelanceerd wordt en op de juiste plek terecht moet komen om het volgende domino steentje om te tikken. En zo zitten er nog veel meer stunts en special effects in de verschillende Domino Express speelgoed dozen.

In sommige van deze Domino Express pakketten zit ook de Domino Express track creator, een apparaatje waarmee je snel, makkelijk (en relatief omstoot veilig) de domino steentjes kunt plaatsen. 

Kijk in het eerder genoemde Domino Express aanbieding overzicht voor aanbiedingen van alle leuke Domino Express speelgoed pakketten.Video  Domino D-Day


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Onderwerp:
Maak met Domino Express je eigen domino banen. Er zijn Domino Express bouwdozen met loopings en andere stunts, maar ook met domino steentjes en andere uitbreidingen om je domino baan en domino banen steeds verder uit te breiden.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.