Dansmat? Dit zijn leuke dansmatten!


Populair speelgoed, vooral bij meisjes is de dansmat. Hier kijken we naar de leukste dansmatten.


Kijk in het overzicht van dansmatten voor deze en andere leuke dansmatten tegen een lage prijs.

K3 dansmat

In bovenstaand overzicht vind je onder andere de K3 dansmat. Op moment van schrijven is dit de meest populaire dansmat. Deze K3 dansmat biedt verschillende mogelijkheden, je kunt dansen op K3 liedjes die in de dansmat ingeprogrammeerd zijn, maar ook zelf je dansjes verzinnen. De dansmat maakt een geluid bij danspasje.Leuk is het dansspel. Volg de lichtjes, en als je het goed doet doe je op die manier een K3 dansje.

Vtech Dans & Leer muziekmat

Voor kleinere kinderen vind je in bovenstaand overzicht de Vtech Dans & Leer muziekmat. Deze interactieve speelmat is ontwikkeld om kinderen van 2 tot 5 jaar te laten bewegen, en ze leren er ook van.Deze Vtech muziekmat (zie ook foto helemaal bovenaan) is meer dan alleen een dansmat. Kleine kinderen maken spelenderwijs kennis met dieren, cijfers en muziekinstrumenten. Door op de 10 de cirkels te stappen en instrumenten toe te voegen aan de melodietjes maken ze al dansend muziek.

Prinsessia dansmat met licht en geluid

Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar is er deze Prinsessia dansmat. Hiermee kun je dansen op Prinsessia liedjes (met zang van de prinsesjes) of je eigen liedjes componeren. Dat doe je door te dansen. Evenals bij de K3 dansmat kun je bij de Prinsessia dansmat dansjes leren door lichtjes te volgen. Beide dansmatten zijn dan ook van Studio 100.Disney Violetta danstapijt

Deze dansmat is voor iets oudere kinderen (4 tot 10 jaar). Met  4 melodiĆ«en, 11 geluidseffecten , 2 verschillende spelletjes en lichtjes is dit een veelzijdige dansmat. Je kunt hem ook nog op je stereoset aansluiten om er helemaal een feest van te maken.


Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle informatie en de actuele prijzen van deze leuke dansmatten.

Zie ook: Meer tips muzikaal speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.