Dansmat? Aanbiedingen leuke dansmatten!

Zoek je een leuke speelgoed dansmat voor een kind? Hier een overzicht van de leukste dansmatten voor kinderen. Met aanbiedingen om de dansmat goedkoop te kopen.

Dansmat kind

Houdt een kind van dansen? Dan is een dansmat leuk speelgoed. Een dansmat maakt niet alleen zelf muziek om op te dansen, je kunt ook zelf muziek maken door een dansje te doen. Hier de leukste dansmatten / muziekmatten van dit moment.


Alle dansmat aanbiedingen

Kijk in het overzicht met aanbiedingen van dansmatten voor deze en andere leuke dansmatten tegen een lage prijs.

Je vindt er de aanbiedingen van circa 50 leuke dansmatten voor kinderen van diverse leeftijden. Hieronder hebben we een aantal goede dansmatten geselecteerd.
K3 dansmat

Een bijzonder populaire dansmat voor kinderen is de K3 dansmat. Op moment van schrijven is dit de meest populaire dansmat. Deze K3 dansmat biedt verschillende mogelijkheden, je kunt dansen op K3 liedjes die in de dansmat ingeprogrammeerd zijn, maar ook zelf je dansjes verzinnen. De dansmat maakt een geluid bij danspasje.


K3 dansmat

K3 dansmat


Leuk is het dansspel dan in de K3 dansmat in geïntegreerd. Volg de lichtjes, en als je het goed doet doe je op die manier een K3 dansje.

De K3 dansmat is geschikt voor een kind vanaf 3 jaar, en vooral bij meisjes van 4 jaar en 5 jaar erg populair.
Vtech Dans & Leer muziekmat

Voor kleinere kinderen vind je in bovenstaand overzicht de Vtech Dans & Leer muziekmat. Deze interactieve speelmat is ontwikkeld om kinderen van 2 jaar tot 5 jaar te laten bewegen, en ze leren er ook van.

Vtech dansmat kind

Vtech dansmat kind


Deze Vtech muziekmat (zie ook foto helemaal bovenaan) is meer dan alleen een dansmat. Kleine kinderen zoals een ppeuter of kleuter maken spelenderwijs kennis met dieren, cijfers en muziekinstrumenten. Door op de 10 de cirkels te stappen en instrumenten toe te voegen aan de melodietjes maken ze al dansend muziek.

De Vtech dansmat / muziekmat is super leuk speelgoed om een kleine kind te laten bewegen, en (zoals bij veel Vtech speelgoed) ze steken er ook nog wat van op. Kijk bij de bovenstaande productlink van de Vtech Dans & Leer Muziekmat voor alle informatie en de actuele laagste prijs van deze bijzonder dans mat.
Prinsessia dansmat met licht en geluid

Voor kinderen van 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar en 6 jaar is er deze Prinsessia dansmat. Met deze dansmat voor een kind kun je dansen op Prinsessia liedjes (met zang van de prinsesjes) of je eigen liedjes componeren. Dat doe je door te dansen. Evenals bij de K3 dansmat kun je bij de Prinsessia dansmat dansjes leren door lichtjes te volgen. 

Hoewel ze totaal anders zijn vormgegeven hebben de K3 dansmat en de Prinsessia dansmat ook veel overeenkomsten. Beide dansmatten voor een kind zijn dan ook van Studio 100, de producent van zowel K3 als Prinsessia.


Prinsessia muziekmat
Disney Violetta danstapijt

Het Disney Violetta danstapijt is een dansmat voor kinderen van 4 jaar  tot 10 jaar. Met 4 melodie├źn, 11 geluidseffecten , 2 verschillende spelletjes en lichtjes is de Disney Violetta dansmat dit een veelzijdige dansmat. Je kunt de muziekmat ook nog op je stereoset aansluiten om er helemaal een feest van te maken.


Disney dansmat

Disney dansmat (kind 4 jaar - 10 jaar)


Meer dansmatten

Bij de bovenstaande dansmat aanbiedingen vind je nog meer leuke dansmatten, Zoals bijvoorbeeld de XXL interactieve piano dansmat van N-Gear, een keyboard waarop kinderen muziek kunnne maken door te dansen. 

Of de de muzikale dansmat met nummers van Zippy waarmee kidneren door nummers te volges een dansje kunnen maken. 

En er is daar zelfs een baby dansmat van Playgro (ook te gebruiken als een muzikale kruipmat) en zo vind je er nog meer unieke dansmatten, muziekmatten en pianomatten.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle informatie en de actuele prijzen van deze leuke dansmatten.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Vtech dansmat

Onderwerp:
Een dansmat of muziekmat voor kinderen is niet alleen bijzonder leuk speelgoed. Een dansmat of muziekmat is ook gezond speelgoed. Zo'n speelgoed dansmat laat een kind namelijk dansen en dus bewegen. Bovendien is een dans mat / muziek mat creatief speelgoed, want met een goede dansmat kind kan het kind ook zelf muziek maken, door te dansen. Hierboven de leukste dansmatten / leukste muziekmatten. O.a. de dansmat van K3, Disney Violetta, Prinsessia en Vtech.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.