Thomas de Trein houten trein en speelgoed

Van weinig televisieseries is zoveel speelgoed gemaakt als van de animatieserie Thomas de Stoomlocomotief.


De populariteit van deze serie (die in de volksmond meestal Thomas de Trein wordt genoemd) heeft een enorme reeks speelgoed-artikelen tot gevolg gehad. Met name de Thomas de Trein houten speelgoedtreinen zijn reuze populair.
Thomas de Trein televisieserie
De serie Thomas de Stoomlocomotief is gebaseerd op boeken van Wilbert Vere Awdry. De animatieserie wordt in zo'n 130 landen uitgezonden in 26 talen. De Engelse versie is door de ex-Beattle Ringo Starr en door de acteur Alec Baldwin ingesproken. De Nederlandse versie door DJ Erik de Zwart.

Thomas de Trein houten speeltrein
Alle treinen en auto's uit Thomas de Trein / Thomas de Stoomlocomotief zijn als houten speelgoed te koop. De treintjes zijn los te koop of in treinbaansets. Ook zijn er losse rails en accessoires te koop.

Thomas de Trein houten treintjes passen ook op houten rails van andere merken speelgoedtreintjes.


Wie begint met Thomas de Trein kan het best een complete speelset aanschaffen. Je hebt dan een één of meer locomotieven (bijvoorbeeld Thomas en Perry), wagons, rails en accessoires als een station, een brug, een spoorwegovergang en eventeel gebouwen. Veel meer locomotieven, wagons, voertuigen, rails en andere accessoires kun je los bijkopen. Zo kun je je eigen Thomas de Trein houten speelgoedtrein complex samenstellen en daar eventueel een heel dorp omheen bouwen.

Kijk op de link hierboven om de leukste Thomas de Trein houten trein accessoires goedkoop aan te schaffen.

Tips: Meer tips speelgoed treinbanen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.